Basen w salonie ja od miesiąca nam wiertarkę, wkrętarkę, piłę, miljon śrubek, kabli itp. Nie sprzątam bo może się przydadzą. Ty a wodę nalewasz do basenu?
Kaśka mam na razie 16 rozplenic, kombinuję trawy wertykalne do tego - proso albo trzcinnik, ilości też hurtowe, no i coś mega wysokiego więc molinia KF lub Skyracer..... przyjdzie książka Oudolfa to sobie będę dumać
No i rozchodniki do tego... całe pole Rabata w kształcie pasa, muszę drzewa wciągnąć w rabatę, bo koszenie między nimi jest upierdliwe
A rozplenica nie Hameln, pewnie chodzi Ci o Herbstzauber
to ta
No był, skrobałam szyby w aucie. Ale byłam też bezwzględna i przesadziłam byliny, kilka bynajmniej - co ich nie zabije to je wzmocni. Reszta do zadołowania.
Jeszcze cebule wsadzić, wywalić kompost do koryt na warzywa, ogarnąć doniczki, wiaderka, podstawki itd itp bo syf i czekać na opad masowy liści...
znowu ze 30 worków nazbieram, na razie dziś zabrali kasztany - 12 worków
U mnie tez był przymrozek a dzis pewnie bedzie jeszcze większy bo zimno po południu było okropnie. Basen w salonie , całe ogrodowisko będzie zazdroscicBuziaki.
No tak nabijajcie się dalej Ale już wymyśliliśmy z mężem gdzie będzie składowisko na górze takich sprzętów - bo i basen, zadaszenie, trampolina, gąbki z mebli... no zbiera się tego tyle że normalnie szok...