Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu narazie jest ściernisko...

Tu narazie jest ściernisko...

Kokesz 10:08, 09 maj 2017

Ale słodziak
Będzie mu u was dobrze
BasiaLT 11:33, 09 maj 2017

Zainteresowanych informuję że piesio ma się dobrze. Wszystko je, nie płacze i nie biega już do furtki. Lubi spacery, zabawy i kontakt z człowiekiem. Z drugim psem dogaduje się bardzo dobrze, oczywiście to nie on rządzi tylko mały. Koty to dla niego ciekawostka i widać że chce się z nimi poznać ale koty spierniczają przed nim w popłochu, jakieś takie mało towarzyskie
BasiaLT 11:36, 09 maj 2017

Milka napisał(a)
Basiu, ta rasa jest piękna i to takie miłe psy, choć wrażenie odstraszające robią; moja rottka uwielbiała te rasę i tylko z nimi się bawiła
Podziwiam za charakter Ciebie, bo zabrać 3 latka, to już wyczyn, na pewno powoli się zadomowi i pokocha was wszystkich
Imię adekwatne do wyglądu

Irenko jakbyśmy go nie wzięli to pies poszedłby do schroniska albo do uśpienia. Wcześniej mieliśmy 7 lat takiego psa i wiem jak one się zachowują. On był dobrze chowany. Co do imienia to nastąpiła zmiana. My go tak nazwaliśmy. Właściciel nazywał go "Taylor" ... no proszę cię... wstyd by mi było przy ludziach go wołać. Na nowe imię już reaguje
iwka 11:41, 09 maj 2017

Mam podobnego, tylko mój nie czysta rasa. Psotnik straszny i wcale nie leniwy, postrach sieje na całą wieś, sika gdzie popadnie jak łapą coś przygniecie to nie ma mowy że się podniesie, taki kochany maluszek
Rumianka 19:32, 10 maj 2017

Borys odwdzięczy się Wam za przygarnięcie...jest piękny...Przed laty, po stracie mojej białej bokserki, czekaliśmy 2 m-ce też na szczeniaczka berneńczyka, ale wcześniej trafiła się nam półroczna haska i już z nami została...Obecnie ma 12 lat... i jest kochana...
BasiaLT 21:20, 10 maj 2017

iwka napisał(a)
Mam podobnego, tylko mój nie czysta rasa. Psotnik straszny i wcale nie leniwy, postrach sieje na całą wieś, sika gdzie popadnie jak łapą coś przygniecie to nie ma mowy że się podniesie, taki kochany maluszek

Tia... chodząca gracja... jak się o ciebie oprze to trzeba dobrze łapać równowagę żeby się nie przewrócić. Twój też tak ma że jak siedzisz to za wszelką cenę stara się usiąść tak żeby siedzieć ci na stopach albo chociaż przytulić się do nóg?
BasiaLT 21:26, 10 maj 2017

Norweska mówi że koniec przymrozków więc zdecydowałam się na posadzenie doniczkowych. Miałam to robić za dzień lub dwa ale okazało się że jadę na szkolenie na dwa dni. Weekend też mam wyjazdowy bo komunia. W tej sytuacji najbliższy możliwy termin przypadałby na poniedziałkowe popołudnie. To już zdecydowanie za długo bo wszystko mi przerasta na parapetach.
W tym roku w doniczkach stojących będzie pomarańczowy koleus, seledynowy wilec, białe surfinie, trawka ostnica i karłowe cynie daliowe. Ostnica i cynie z mojego siewu a reszta kupiona.
Oto zakupy:
BasiaLT 21:28, 10 maj 2017

A tak efekt końcowy. Nie patrzymy na piasek na płytkach - to wina piesów. Fotki średniego lotu bo już szaro i robione telefonem.
Monia81 21:28, 10 maj 2017

No i piękne te zakupy donice będą super wyglądały
BasiaLT 21:30, 10 maj 2017

Monia81 napisał(a)
No i piękne te zakupy donice będą super wyglądały

Liczę że jak się rozrosną to będzie fajny efekt. Nie mam jeszcze nic do donic wiszących, poszukam w przyszłym tygodniu.