Kindzia
11:45, 05 maj 2017
80 metrów linii to pikuś Basiu, wierz mi
My, mimo, że wszystko mieliśmy profesjonalnie podane przez Łukasza, też uzupełnialiśmy braki, nie da się tak dokładnie wyliczyć. A teraz, na tę powiększaną rabatę, zaczęło się od wyliczenia 25 m linii kroplującej, a w rezultacie M złożył zapotrzebowanie u mnie na całą paczkę, czyli 100...od przybytku głowa nie boli
Ale masz tych patyczków hortensjowych!!! Jak się tylko 50% przyjmie i przezimuje po raz pierwszy to i tak las z nich będzie
Twoje donice były bardzo urodziwie obsadzone zeszłego roku. Przypomnij mi co tam miałaś takiego wypełniającego z czerwonymi pelargoniami...nie mogę sobie przypomnieć nazwy, a chętnie bym sobie coś takiego poszukała do donic, jako uzupełnienie Rubrum.

Ale masz tych patyczków hortensjowych!!! Jak się tylko 50% przyjmie i przezimuje po raz pierwszy to i tak las z nich będzie

Twoje donice były bardzo urodziwie obsadzone zeszłego roku. Przypomnij mi co tam miałaś takiego wypełniającego z czerwonymi pelargoniami...nie mogę sobie przypomnieć nazwy, a chętnie bym sobie coś takiego poszukała do donic, jako uzupełnienie Rubrum.