Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu narazie jest ściernisko...

Tu narazie jest ściernisko...

Milka 13:20, 08 maj 2017

Basiu, ta rasa jest piękna i to takie miłe psy, choć wrażenie odstraszające robią; moja rottka uwielbiała te rasę i tylko z nimi się bawiła
Podziwiam za charakter Ciebie, bo zabrać 3 latka, to już wyczyn, na pewno powoli się zadomowi i pokocha was wszystkich
Imię adekwatne do wyglądu
Milka 13:22, 08 maj 2017

BasiaLT napisał(a)
Kasiu chodzi Ci o ten srebrny drapak? To calocephalus brownie. Oczywiście nie myśl że pamiętałam nazwę musiałam się zapytać wujka google.

Piękna kompozycja a ten drapak miałam rok temu, w tym wywaliłam, ale nie wiem czy nie przedwcześnie, może żył
Czyli szykują się linie kroplujące, my nadal nic w tym kierunku nie zaczęliśmy, ale coś mąż w planie ma
zbigniew_gazda 13:45, 08 maj 2017

Gratuluję Basiu pięknego piesa. Jakiś czas pewnie będzie nieufny ale przyzwyczai się
i wynagrodzi wasze wspaniałe serducha.
hanka_andrus 14:23, 08 maj 2017

A ja dziękuję za promyki słońca co się przebijają przez chmury. Niemrawo to im idzie, ale już jest jaśniej i nie pada!
hanka_andrus 14:23, 08 maj 2017

A ja dziękuję za promyki słońca co się przebijają przez chmury. Niemrawo to im idzie, ale już jest jaśniej i nie pada!
zoja 18:57, 08 maj 2017

Sliczny ten pies
Ale wielki!
Rosa 19:05, 08 maj 2017

BasiaLT napisał(a)
Przedstawiam nowego członka rodziny wabi się Borys. Jest Berneńskim Psem Pasterskim

No skoro to pies pasterski trzeba mu kupić stadko owiec, by psina była szczęśliwa i miała co pilnować . A owce to darmowe kosiarki no i .... oscypki. Jeden pies a takie mogą być pożytki .
Figielka 19:35, 08 maj 2017

BasiaLT napisał(a)
Kasiu chodzi Ci o ten srebrny drapak? To calocephalus brownie. Oczywiście nie myśl że pamiętałam nazwę musiałam się zapytać wujka google.

Ja tego srebrnego drapaka miałam najpierw w domu jako dekoracje,a potem wykorzystałam w stroiku na cmentarz. Cała zimę przetrwał bez śladu zniszczenia.
paulina_ns 19:43, 08 maj 2017

BasiaLT napisał(a)
Przedstawiam nowego członka rodziny wabi się Borys. Jest Berneńskim Psem Pasterskim i ma 3 lata. Odkupilismy co od gościa, który z różnych względów nie mógł to dalej trzymać. Narazie jest oszołomiony i przyzwyczaja się do nas. Najbardziej się cieszymy że od razu złapał dobry kontakt z naszym drugim psem. Koty profilaktycznie zwiały w popłochu i wolałby z daleka oglądać intruza.

Ależ kochany piesiol boooski! Ja mam owczarka niemieckiego i póki co nie zauważa tylko małych roślin reszty nie rusza, bo wie czym to grozi a swoją drogą odważnie, ja raczej nie zdecydowałabym się na zakup 3 letniego psa i to jeszcze takiego wielkoluda, ale głównie ze względu na dzieci, ja trochę pod tym punktem przewrazliwiona jestem i nawet jak nasza je to dzieci nie podchodzą do niej, nigdy nie wiadomo co psu do głowy szczeli
anabuko1 10:05, 09 maj 2017

Fajnie Cię widzieć
Masz swietnego pieska.
Kiedyś jak zamieszkaj na stałe na Debowym też sobie jakiegoś sprawie.