Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu narazie jest ściernisko...

Tu narazie jest ściernisko...

Kasiolaaa 08:01, 02 sie 2017

Hot papaya mnie rozwalila cudenkooooo
BasiaLT 08:02, 02 sie 2017

Aguś w nogach jeżówki z jednej strony mam rozchodnika a to żółte to rudbekia.
BasiaLT 08:08, 02 sie 2017

Bilans strat po nocnych burzach i ulewach: skarpy znowu trochę wymyte, część doniczkowych połamana, cześć hortensji leży. Muszę je dzisiaj podwiązać bo są coraz większe i następnej burzy mogą już nie przetrwać. Meble tarasowe przesunęło aż na trawnik (a wcale nie są aż takie lekkie).
Na dowód tego że nie było wesoło przesyłam fotkę powalonego dębu sąsiadki zza płotu. Szkoda ogromna bo lubiłam na niego patrzeć jesienią jak się cudnie przebarwiał.
BasiaLT 08:10, 02 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Hot papaya mnie rozwalila cudenkooooo

Mam ją pierwszy rok i też jestem nią zachwycona. Rzutem na taśmę wieczorem ją zapalikowałam to się uchowała po burzach.
AsiaK_Z 08:25, 02 sie 2017

Ja mam stracha żeby pojechać i zobaczyć co tam w trawie piszczy po tej wczorajszo dzisiejszej nawałnicy
zoja 09:08, 02 sie 2017

wow pięknie wszystko rośnie
Basiu tego ciemnego rozchodnika masz w nóżkach hortensji? zadowolona jesteś z takiego zestawu?

Ty miałaś burzę a u nas skar okropny... dziś troszkę mniej ma być, ale jednak trochę ta pogoda przesadza...
Szkoda dębu
BasiaLT 12:12, 02 sie 2017

zoja napisał(a)
wow pięknie wszystko rośnie
Basiu tego ciemnego rozchodnika masz w nóżkach hortensji? zadowolona jesteś z takiego zestawu?

Ty miałaś burzę a u nas skar okropny... dziś troszkę mniej ma być, ale jednak trochę ta pogoda przesadza...
Szkoda dębu

Ten ciemny rozchodnik nie będzie wysoki, jak kiedyś hortensja bo będzie zagłuszać to przesadzę. Narazie jest ok.
zoja 12:15, 02 sie 2017

BasiaLT napisał(a)

Ten ciemny rozchodnik nie będzie wysoki, jak kiedyś hortensja bo będzie zagłuszać to przesadzę. Narazie jest ok.

ja w zeszłym roku sadziłam rozchodniki przed hortensjami i pisały mi dziewczyny, ze za blisko... nie posłuchałam i teraz czeka mnie przesadzanie a miałam nic nie ruszać
dobrze, że rozchodniki tolerancyjne
malgorzata_s... 13:28, 02 sie 2017

O matko ale u was te nawałnice szaleją. Dobrze że większych strat nie masz. Dębu szkoda bardzo.
hanka_andrus 18:27, 02 sie 2017

Współczuję, i takich efektów poburzowych nie pragnę, a i do Ciebie więcej niech burze nie zaglądają.