Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Basilikum 16:37, 02 wrz 2016

torturuje nas hihih
hanka_andrus 16:48, 02 wrz 2016

Rench 20:16, 02 wrz 2016

Kasiek napisał(a)
Pod koniec lata bardzo czesto lapie maczniaka

z ktorym radze sobie doskonale karmiac go woda zmieszana z mlekiem Maczniak szybciutko sie wynosi

Muszę to wypróbować, właśnie uciachałam w połowie Barona i kilka innych,bo złapały mączniaka
W jakiej proporcji tym mlekiem pryskasz?

Edenkę planujesz ciachać wiosną nisko,więc będziesz ją prowadziła jak krzak,nie pnącą ?
Kasiek 21:33, 02 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Jeśli miałbym mieć kiedyś doga to chciałbym, żeby był jak Twój potfffór

Jezeli powtorze to mojemu Potfforowi to sie zaczerwieni po same...pisanki
Kasiek 21:35, 02 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Marzy mi się 8 łap

To na co czekasz? Spelniaj marzenia...Madzenia ... Zycie jest za krotkie aby tylko czekac...
Kasiek 21:45, 02 wrz 2016

Mala_Mi napisał(a)
W małym ciele duży duch...... Kocham twoje 8 łap.. a te wielkie najbardziej

Pobujałam się na kulach (super są), wygrzałam łapki na ciepłej skale, ośliniłam się na widok regionalnych spejałów, przypomniałam sobie o zimie na widok nart, powąchałam twoje róże i wracam do rzeczywistości.. może pójdę podlać pomidory w szklarni bo 2 dni siedzą o suchym, pysku, a po drodze zajrzę do rubensa.. może też zakwitł ponownie?

Czyli wpadlas jak po ogien
Kasiek 21:46, 02 wrz 2016

WilczaGora napisał(a)
a ja dziękuję za piękne "jeziorowe" foty
macham z Wilczej

Znalazlas sie zgubo
Kasiek 21:47, 02 wrz 2016

eda napisał(a)
Męczenie twoimi fotami uwielbiammmm ........

Mam nadzieje ze juz niedlugo wrocisz na calego

Kasiek 21:48, 02 wrz 2016

Haniu

Basilikum

Kasiek 22:08, 02 wrz 2016

Makao_J napisał(a)

Jak tak piszesz to uśmiecham się sama do siebie. Musi być niesamowity.
Domyślam się że zje duuuużo.
Miałam wyżła niemieckiego ale dzieci były za małe a on rósł za szybko i często je powalał. Oddaliśmy jakiemuś leśnikowi. Po kryjomu przed chłopakami bo mimo wszystko bardzo go lubili. Szalony był.
Ja bym chciała mieć dużego psa u siebie bo mieszkam sama z trójką dzieci na obrzeżach miasta i zawsze jest jakiś strach, ale nie dałabym rady to ogarnąć.
Dzieciaki wciąż jeszcze za małe do takiego potwora.

Dużo z nim biegasz? Czy może śpi cały czas? Dużo zjada? Podobno po skończeniu roku to psy powinny tylko raz dziennie, tak?

Jest niesamowity...I to tak bardzo, ze czesto sie zastanawiam kiedy zacznie mowic...

I psa i dzieci trzeba wychowac. I chociaz wiem jak to zabrzmi to tak wlasnie jest. Przede wszystkim dzieci powinny wiedziec co wolno a co nie a pies musi miec swiadomosc na jakim szczeblu stoi w stadzie. Moj dog w zabawie z dziecmi jest bardzo delikatny i zrownowazony, moge wsadzic mu jajko do pyska i wiem ze bedzie cale. Ale...dzieci wiedza ze nie wolno mu podchodzic za ogon...Bo zaboli i to bardzo. Dogi maja silne ogony, uderzenie nim to jak uderzenie kijem, ja tez czasami mam siniaki ale nie zamierzam oduczac go radosci
I tu moglabym rozpisac sie na kilkanascie stron...o pozywieniu ktore jezeli jest wartosciowe to nie musi byc go 10 wiaderek...o zachowaniu, wychowywaniu i odpowiedzialnosci...Zabraknie miejsca, uwierz. Jezeli jednak chcesz sie wiecej dowiedziec to zapraszam na priwa lub na fora o dogach niemieckich, mamy tam odpowiedzi na wszystkie pytania. Piszesz jednak ze juz mialas duzego psa i go oddaliscie...Poczekaj z zakupem jeszcze troche az Twoje skarby urosna...