Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 22:43, 31 sie 2016

zawsze i wszedzie przy swoim czlowieku...

Kasiek 22:54, 31 sie 2016

Z jeziora, pomecze Was

Kasiek 22:58, 31 sie 2016

Sebek 23:04, 31 sie 2016

Jeśli miałbym mieć kiedyś doga to chciałbym, żeby był jak Twój potfffór
Kasiek 23:06, 31 sie 2016

[img
size=640x427]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/124/1242869/original.JPG[/img]

Madzenka 23:26, 31 sie 2016

Marzy mi się 8 łap
Mala_Mi 09:03, 01 wrz 2016

W małym ciele duży duch...... Kocham twoje 8 łap.. a te wielkie najbardziej

Pobujałam się na kulach (super są), wygrzałam łapki na ciepłej skale, ośliniłam się na widok regionalnych spejałów, przypomniałam sobie o zimie na widok nart, powąchałam twoje róże i wracam do rzeczywistości.. może pójdę podlać pomidory w szklarni bo 2 dni siedzą o suchym, pysku, a po drodze zajrzę do rubensa.. może też zakwitł ponownie?
WilczaGora 12:38, 01 wrz 2016

a ja dziękuję za piękne "jeziorowe" foty
macham z Wilczej
Makao_J 14:23, 01 wrz 2016

Kasiek napisał(a)

Dog to Apollo wsrod psow, to juz nie pies ale jeszcze nie czlowiek. Madry, zrownowazony, spokojny i tak bardzo, calym sercem kochajacy swoja rodzine. To podpora i wyzwanie, to myslenie razem z nim i dla niego, to milosc na cale zycie. Ktos, kto raz mial doga, bedzie mial go zawsze. Jezeli naprawde go kochal i wybaczal mu jego ...bycie dogiem
Duzy, ciezki, niezwykle elegancki aczkolwiek lekki w ruchach i pieknie wyrzezbiony. Ogromny postument w swej pozie.
Majacy ludzkie pomysly i zachowania, niezwykle inteligentny ale...Inaczej. On mysli i sie zastanawia. I tak jak np wilczury bez sprzeciwu wykonaja przywolanie do nogi, tak dog najpierw sie rozgladnie dookola i pomysli czy cos go przypadkiem nie omija...
Wykorzysta wolne krzeslo, fotel, sofe...bo dlaczego ma siadac na ziemi. Zreszta ten jego siad to tez jest taki dozy. Nigdy nie usiadzie do konca...Bo dlaczego ma sobie brudzic swoje diamenty
Potrafi obronic swoja rodzine, atakuje bez warkotu i uprzedzenia...Mnie obronil, swoim cialem powalil faceta na ziemie i przycisnal. Ochronil rowniez nasz dom, zlodzieje przestraszyli sie jego wygladu. Stanal i patrzyl, nie warczal, nie szczekal, w spokoju obserwowal. Zlodziej zrezygnowal
Tak, jego wyglad moze odstraszyc...ale ludzie ktorzy go znaja, wiedza ze to chodzaca dobroc i lagodnosc...To milosc na 4 lapach

Malucha tez kocham miloscia ogromna, taka troche zdziwiona...jego opisze przy okazji

Jak tak piszesz to uśmiecham się sama do siebie. Musi być niesamowity.
Domyślam się że zje duuuużo.
Miałam wyżła niemieckiego ale dzieci były za małe a on rósł za szybko i często je powalał. Oddaliśmy jakiemuś leśnikowi. Po kryjomu przed chłopakami bo mimo wszystko bardzo go lubili. Szalony był.
Ja bym chciała mieć dużego psa u siebie bo mieszkam sama z trójką dzieci na obrzeżach miasta i zawsze jest jakiś strach, ale nie dałabym rady to ogarnąć.
Dzieciaki wciąż jeszcze za małe do takiego potwora.

Dużo z nim biegasz? Czy może śpi cały czas? Dużo zjada? Podobno po skończeniu roku to psy powinny tylko raz dziennie, tak?
eda 15:26, 02 wrz 2016

Męczenie twoimi fotami uwielbiammmm ........