Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 21:57, 06 wrz 2016

I ta piekna roza, zakanczam dyskusje

alinak 22:20, 06 wrz 2016

Ufff ale się zrobiło gorąco w tej dyskusji, Ale Amen i koniec.
Ludwika postać nam przybliżyłyście i dla mnie miłośniczki historii to jest ciekawe, a fakt jego orientacji nie jest niczym wyjątkowym ani odkrywczym ...ot zwykły człek, czy taki , czy siaki.

Jak twoja Edenka w tym roku ?, bo mojej zostało parę liści. plamistość załatwiła wszystkie mimo oprysku. za to kwiaty jak bułki, wielkie i piękne.teraz pryskam mydłem potasowym,ponoć dobra kuracja dla roślin.
Kasiek 22:23, 06 wrz 2016

alinak napisał(a)
Ufff ale się zrobiło gorąco w tej dyskusji, Ale Amen i koniec.
Ludwika postać nam przybliżyłyście i dla mnie miłośniczki historii to jest ciekawe, a fakt jego orientacji nie jest niczym wyjątkowym ani odkrywczym ...ot zwykły człek, czy taki , czy siaki.

Jak twoja Edenka w tym roku ?, bo mojej zostało parę liści. plamistość załatwiła wszystkie mimo oprysku. za to kwiaty jak bułki, wielkie i piękne.teraz pryskam mydłem potasowym,ponoć dobra kuracja dla roślin.

Fajna wymiana zdan i wiadomosci, ot tylko tyle
Edenka mi zachorowala, obcielam ja bardzo krotko i teraz jest juz wyzsza ode mnie. Powtorze ten zabieg rowniez w przyszlym roku bo krzak tylko na tym skorzystal a ja pozbylam sie grzyba

Bogdzia 22:38, 06 wrz 2016

Piękne zdjecia z wycieczki.Pozdrówka.
Borbetka 09:17, 07 wrz 2016

Kasiu, podpatrzę u Ciebie cięcie chorych róż. Co prawda u mnie choruje pnąca New Dawn i nie bardzo wiem jak się zabrać za to.
Zamki króla Ludwiga są cudne. Niemcy dbają o nie i to się chwali. W Polsce wpadłam na ten: https://www.google.pl/search?q=zamek+moszna&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiTvIO62vzOAhXD1SwKHW71CjoQ_AUICCgB&biw=1745&bih=863#imgrc=gowHbEtSGoPVMM%3A

Był tu oddział leczenia nerwic. Teraz przeniesiony obok.
Trochę mi przypomina Neuschwanstein, ale tylko trochę .
Anda 16:10, 09 wrz 2016

Piękną miałaś wycieczkę Kasiu Dziękuję za fotki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Rench 16:54, 09 wrz 2016

Zajrzałam do ciebie ukradkiem w pracy,ale te opowieści trzeba na spokojnie poczytać i obejrzeć zdjęcia
Kasiek 22:14, 09 wrz 2016

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjecia z wycieczki.Pozdrówka.

Alez prosze.
Kasiek 22:16, 09 wrz 2016

Borbetka napisał(a)
Kasiu, podpatrzę u Ciebie cięcie chorych róż. Co prawda u mnie choruje pnąca New Dawn i nie bardzo wiem jak się zabrać za to.
Zamki króla Ludwiga są cudne. Niemcy dbają o nie i to się chwali. W Polsce wpadłam na ten: https://www.google.pl/search?q=zamek+moszna&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiTvIO62vzOAhXD1SwKHW71CjoQ_AUICCgB&biw=1745&bih=863#imgrc=gowHbEtSGoPVMM%3A

Był tu oddział leczenia nerwic. Teraz przeniesiony obok.
Trochę mi przypomina Neuschwanstein, ale tylko trochę .

Niesamowite zamczysko, z wielka checia go sobie dokladniej obejrze i pozagladam w zakamarki Bardzo dziekuje Borbetko

Pokaz swojego N. Dawna, moze cos zaradzimy.
Kasiek 22:18, 09 wrz 2016

Anda napisał(a)
Piękną miałaś wycieczkę Kasiu Dziękuję za fotki

Szczerze powiedziawszy to ten zamek wpadl mi calkiem niespodziewanie w tym dniu...Nie byl planowany, fotki robione sa na szybko i bardzo oszczednie bo...bateria zipala juz resztka sil, przez co wiele rzeczy nie fotnelam....