Musz iść na skwerek, może jakąś gałązkę na podpędzenie wytnę? No co trzeba formować.
Kasiu ja swoje Chopiny tnę do połowy .tylko że moje w zeszłym sezonie przekroczyły dwa metry wys,jak miałam nizej ciąć to za bardzo mi się ręka trzęsła
masakra daj mi słońca plizzzzzzzzzz kupiłam dwa Rubensy
Witaj Kasiu, u nas pogoda zapowiada się piękna na weekend, forsycja zaczyna już kwitnąć, w sobotę będę obcinała róże. Tulipany mają pąki,wychodzą bylinowe. Piękna u Ciebie wiosna, chociaż być może jest za ciepło, klimat zwariował, z kozaków wskakuje się w sandały.Nic przejściowego i są choróbska.Ale mimo wszystko nacieszyłam oczy Twoim kwieciem.
Cuuudne wszystko i toooo !!! a ja dziś sałatę pikowałam haaa
Kanzan cudna bardzo chcę , ale dostała mi się w paczce trzy lata temu amanogawa też ładna, ale kiku i kanzana jeszcze upoluję I u mnie tez tak bylo Chcialam kupic Kanzana, ba, myslalam ze kupilam, a przy pierwszym kwitnieniu okazalo sie ze to Amanogawa byla Ale zla bylam...tym bardziej ze musze oszczednie planowac z drzewami, za malo miejsca na wszystkie zachciajki Teraz mam kilka Amanogaw, dwie Kiku i chyba jednak bedzie ten Kanzan, chociaz miejsca juz nie mam Sylwius, za fotki brzozy slicznie dziekuje, ciesze sie ze jest mozliwosc obejrzenia jej urody