Może głupie pytanie, ale to jest bukiet czy zdjęcie krzaczka? Ile trzeba czekać na taki spektakl? Niesamowicie napakowana Edenka. Moja zeszłoroczna nie kwitła (w pojemniku do jesieni) a teraz przy trejazu wsadzona. Nie wiem czy ten trejaż jej potrzebny.
Yyyyy...czarownica z ksiezyca
W sumie mam 6 klonow, ten byl pierwszy i jakos tak przez przypadek kupiony jako ostatni z ostatnich w Aldi, za grosze. Posadzilam go w kat ogrodu i chyba tam mu sie spodobalo. Ma okolo 7 lat, tak mysle. Obok niego rosnie nastepny ale sporo mniejszy, w sumie jak obydwa sie rozrosna to bedzie tam ambaras bo nie bedzie miejsca juz na nic
I Twoj urosnie Pokazesz go ?
Pokazane zdjecia sa zdjeciami pojedynczych galazek krzaka. Byl rok, kiedy ja sporo dokarmialam ( jeden z niewielu) i po dawkach bananow tak mi sie pieknie odwdzieczyla. Tworzyla wlasnie takie bukiety, cudne byly. Byly nawet podejrzenia ze to nie jest edenka, razem z Rench szukalysmy za i przeciw, na szczescie okazalo sie ze to ona, Eden rose 85
Spektakl... Z tego co pamietam, w pierwszym roku po posadzeniu, miala tylko kilka kwiatow. Tak jak kazda roslina i Edenka potrzebuje roku, gora dwoch by pokazac swoje piekno. To tez zalezy od miejsca i warunkow w ktorych jest posadzona