Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 22:33, 10 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)
Moje trzy Rubensy chyba zmarzły bo zadnego znaku zycia nie dają.Twoje bajecznie piekne.

Bogdziu poczekaj jeszcze troche, nie wykopuj ich. Mam nadzieje ze odbija...Szkoda ich by bylo gdyby jednak nie
gosika67 22:35, 10 kwi 2017

No ale ten klon, zaskakujesz mnie swoimi pięknościami, jak czarodziejka. Ja mam młodego klonika, też coś w tym stylu, kiedy będzie taki jak Twój?
Kasiek 22:37, 10 kwi 2017

eda napisał(a)

Na murku jak wodospad mmmm pięknie zapach ogniska zapach podlotków ha ha kiedyś nimi byliśmy piękne czasy ...kiełbaska skwierczała ...jabłka bardzo lubię pieczone i córcia też pięknie pachnieeee mmmm

I mi sie ten zapach z mlodymi latami kojarzy...

Edyciu kuknij luknij Bede miala kawalek Ciebie

_Martini_ 22:41, 10 kwi 2017

Kasiek napisał(a)

Gosiu

Może głupie pytanie, ale to jest bukiet czy zdjęcie krzaczka? Ile trzeba czekać na taki spektakl? Niesamowicie napakowana Edenka. Moja zeszłoroczna nie kwitła (w pojemniku do jesieni) a teraz przy trejazu wsadzona. Nie wiem czy ten trejaż jej potrzebny.
Kasiek 22:47, 10 kwi 2017

gosika67 napisał(a)
No ale ten klon, zaskakujesz mnie swoimi pięknościami, jak czarodziejka. Ja mam młodego klonika, też coś w tym stylu, kiedy będzie taki jak Twój?

Yyyyy...czarownica z ksiezyca
W sumie mam 6 klonow, ten byl pierwszy i jakos tak przez przypadek kupiony jako ostatni z ostatnich w Aldi, za grosze. Posadzilam go w kat ogrodu i chyba tam mu sie spodobalo. Ma okolo 7 lat, tak mysle. Obok niego rosnie nastepny ale sporo mniejszy, w sumie jak obydwa sie rozrosna to bedzie tam ambaras bo nie bedzie miejsca juz na nic
I Twoj urosnie Pokazesz go ?
gosika67 23:04, 10 kwi 2017

Kasia już pokazuję na moim wątku
Kasiek 23:17, 10 kwi 2017

_Martini_ napisał(a)

Może głupie pytanie, ale to jest bukiet czy zdjęcie krzaczka? Ile trzeba czekać na taki spektakl? Niesamowicie napakowana Edenka. Moja zeszłoroczna nie kwitła (w pojemniku do jesieni) a teraz przy trejazu wsadzona. Nie wiem czy ten trejaż jej potrzebny.

Pokazane zdjecia sa zdjeciami pojedynczych galazek krzaka. Byl rok, kiedy ja sporo dokarmialam ( jeden z niewielu) i po dawkach bananow tak mi sie pieknie odwdzieczyla. Tworzyla wlasnie takie bukiety, cudne byly. Byly nawet podejrzenia ze to nie jest edenka, razem z Rench szukalysmy za i przeciw, na szczescie okazalo sie ze to ona, Eden rose 85

Spektakl... Z tego co pamietam, w pierwszym roku po posadzeniu, miala tylko kilka kwiatow. Tak jak kazda roslina i Edenka potrzebuje roku, gora dwoch by pokazac swoje piekno. To tez zalezy od miejsca i warunkow w ktorych jest posadzona

Podporka ( trejaz) jest pomocny bo to spora roza

Nie ma glupich pytan, pytaj, co moge to podpowiem
gosika67 23:20, 10 kwi 2017

_Martini_ napisał(a)

Martyna ładna ta róża co? Jednak róże to faktycznie królowe kwiatów i tak będzie.
Kasiek 23:30, 10 kwi 2017

Ladna dziewczyny, ladna i warto ja miec u siebie Tak sie teraz zastanawiam...kiedys pisalam z..hm, no wlasnie, z kim?

Mam, z Mirelka

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4177-co-mi-w-duszy-gra-moj-wymarzony-ogrod?page=345

Zobaczcie jaka ona ma piekna Edenke
Rany, jak ja dlugo do niej nie zagladalam

eda 23:31, 10 kwi 2017

Kasiek napisał(a)

I mi sie ten zapach z mlodymi latami kojarzy...

Edyciu kuknij luknij Bede miala kawalek Ciebie

oooo odratowałaś super to chyba zawilec -biało kwitnie cieszę się bardzo
roślinki Cię kochają buuuziaki