Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 22:17, 08 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Trochę??? Kobieto mega nasion, śliczna karteczka i listki pięknie spreparowane( ciekawe jak to zrobiłaś)Nimieckiego prawie nie pamiętam, ale z googlem może dam radę rozszyfrować, tam chyba łacina też jest
Buziaki jeszcze raz

Sylwia, ja taka troche staroswiecka jestem ( z naciskiem na staroswiecka )...Lubie suszyc kwiaty w ksiazkach, lubie pozniej je komus wyslac...w zwyklym liscie, kartce...Z zapachem i calym urokiem tych zapomnianych gestow... Lubie tez, tak sama dla siebie, czytajac kolejna ksiazke, odkrywac na nowo te wsadzone latem, zasuszone kwiaty...To takie troche...rozpieszczanie siebie...
( Rany...mam nadzieje, ze tego nikt nie czyta )
Szkoda ze pierwsza przesylka nie doszla ( a moze..jeszcze?) Tam mialas fotki roslin i tlumaczenie...Moze po prostu napisz mi tu nazwy paczuszek, napisze Ci polskie Kcesz ?
Kasiek 22:17, 08 lip 2018

abiko napisał(a)
Nie, no donica świetna a jaka instrukacja.. dopiero jak zobaczyłam wózek to okazało się, ze to taaakie duże

Agnieszko, to kawal donicy
Kasiek 22:20, 08 lip 2018

Donica schnie, a my robimy podstawke do niej

Kaska!

Kasiek 22:27, 08 lip 2018

Uwaga, taka ostra krawedzia, mozna sie niezle pokaleczyc

Prawie 300 kilo, 4 reki i 2 czlowieki...Nie liczac kota i 1,5 psa....

Wszelkimi pomyslami, tymi dobrymi i tymi zlymi, z jednego konca ogrodu, centymetr za centymetrem... Zakopujac sie w ziemi... Dojechalismy do miejsca docelowego.

Najwiekszym problemem bylo, przewrocenie 300 kg do gory nogami, czy jak kto woli wlasnie nogami w dol i postawienie tego na podstawke...

Stoi. Nadludzkim wrecz wysilkiem, obrocilismy ja tak, jak powinna byc...

Kasiek 22:31, 08 lip 2018

Wyciagniecie formy, to juz byla sama przyjemnosc

Wzor z podlogi w garazu

Uff...

Wiecie ze kwitnie mi magnlia ?

sylwia_slomc... 22:35, 08 lip 2018

Kasiek napisał(a)

Sylwia, ja taka troche staroswiecka jestem ( z naciskiem na staroswiecka )...Lubie suszyc kwiaty w ksiazkach, lubie pozniej je komus wyslac...w zwyklym liscie, kartce...Z zapachem i calym urokiem tych zapomnianych gestow... Lubie tez, tak sama dla siebie, czytajac kolejna ksiazke, odkrywac na nowo te wsadzone latem, zasuszone kwiaty...To takie troche...rozpieszczanie siebie...
( Rany...mam nadzieje, ze tego nikt nie czyta )
Szkoda ze pierwsza przesylka nie doszla ( a moze..jeszcze?) Tam mialas fotki roslin i tlumaczenie...Moze po prostu napisz mi tu nazwy paczuszek, napisze Ci polskie Kcesz ?

Kcem tylko muszę foty zrzucić bo je sobie sfociłam
To było niezwykle urocze jak mi taki piękny listek i kwiatuszek z karteczki się wysunął
Radziu2013 22:35, 08 lip 2018

Mi się kojarzy to jakoś z nowoczesnym japońskim...Nie wiem czy jest taki styl, ale...

Oj Kasiu, ale lecicie ze wszystkimi pracami...dopiero wywózki roślin, a dzisiaj żwir...podziwiam

A ciemny mur...po prostu fenomenalna zmiana...kochałem się w białym, ale ten przebił go o milion procent...

Pozdrawiam
sylwia_slomc... 22:39, 08 lip 2018

Zmiany ogromne, ale już widać, że będzie petarda
Kasiek 22:51, 08 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kcem tylko muszę foty zrzucić bo je sobie sfociłam
To było niezwykle urocze jak mi taki piękny listek i kwiatuszek z karteczki się wysunął

Wolaj jakby co
Kasiek 22:59, 08 lip 2018

Radziu2013 napisał(a)
Mi się kojarzy to jakoś z nowoczesnym japońskim...Nie wiem czy jest taki styl, ale...

Oj Kasiu, ale lecicie ze wszystkimi pracami...dopiero wywózki roślin, a dzisiaj żwir...podziwiam

A ciemny mur...po prostu fenomenalna zmiana...kochałem się w białym, ale ten przebił go o milion procent...

Pozdrawiam

Radku, zgubo jedna Ogolnie bardzo lubie japonskie ogrody, uwielbiam ten z ogrodu botanicznego w miescie Augsburg ( relacje z niego kiedys pokazywalam )

Moj nie bedzie japonski, chociaz bardzo mnie to kusilo, baaardzo.
Ten czarny mur, tez juz kocham Bialy byl do innego stylu, bardziej wloski, teraz...Hmmm, zobaczymy co wyjdzie Milo ze zajrzales