Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 11:48, 08 lip 2018

Magleska napisał(a)
Wow jaka demolka ...

...ale jestem Ciekawa co nowego stworzysz

Bardzo mocno trzymam kciuki za realizację buziaki

Jest demolka na calego. Bedzie i wieksza Dzieki, trzymaj mocno
Kasiek 11:48, 08 lip 2018

ewa004 napisał(a)
nawet żem słowa nie powiedziała

Yhy
Kasiek 11:50, 08 lip 2018

mira napisał(a)
Poczytalam o dylematach ogrodowycch. I w moje ogrodowe wyrzuty sumienia tez trafiły.

Teraz zgaduje - placyk pod jakaś altankę?

Mira, chyba kazdy ma takie chwile...Nie kazdy jednak odrazu rozwala swoj ogrod
Nie, to nie placyk
Kasiek 11:51, 08 lip 2018

hanka_andrus napisał(a)
a może pod basen?

Nie basen, ale woda bedzie Blisko blisko...
Kasiek 11:52, 08 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Zegar słoneczny?

Nie zegar, ale..zegar tez bedzie
Kasiek 11:59, 08 lip 2018

nicol21 napisał(a)
z pytania o hakone wnioskuję że będzie dużo traw.... czyli cięcie wiosną, zawiązanie na zimę i susza im nie aż taka straszna. czas na przyjaciół, hobby i odpoczynek..... zgadłam?
na hakone trzeba poczekać te 3 lata żeby zrobiła się pokaźna/ładne poduchy. ale jak zacznie to jest boska. wydaje mi się że nie starzeje się tak jak np tatarak - niby zimozielony ale jednak po 4 latach kępy już nie są urodziwe.

ale kompletna zmiana mnie zaskoczyła bo tak fajnie ogród się prezentował w tych murach. Ale czasem te zmiany są potrzebne, takie zmiany kursu w życiu czasem też NO ale też jest radość ze zmian, z nowego, z nowych koncepcji!

powodzenia i będę podglądać.

Nicol Jedne trawy wlasnie oddalam... I w ramach podziekowan, dostalam...nastepne trawy Ale za to duze, gracki, piekne Tak, mysle ze bedzie kilka traw, 3, 4 gatunki, nie wiecej. Tak jak piszesz, jesienia wiazanie, wiosna pojechanie pila i juz, napewno sa to rosliny, ktore nie absorwuja az tak bardzo Hakone mam w sumie od niedawna, mysle by jeszcze ja dokupic i nia zapychac dziury Nic o niej nie wiem, musze poczytac i popytac
Dziekuje i zapraszam
Kasiek 12:01, 08 lip 2018

gosika67 napisał(a)
Kasiu te tawuły ładne pokazałaś, mam kilka sztuk.

Goniu, pieknie wygladal taki lan tawul, falujacych na wietrze
Kasiek 12:08, 08 lip 2018

katel napisał(a)
Kasiek no i ja się nie mogę doczekać na tę rewolucję ale szok - może zapoczątkujesz nowy trend odwagi to Ci nie brakuje.

Bo Bawarka powiedziala, ze trzeba przejechac koparka po ogrodzie...

Katelku, raczej rece mi juz opadaly...
Joku 12:13, 08 lip 2018

Podglądam z zaciekawieniem
Kasiek 12:26, 08 lip 2018

Na poczatek, fotka korzeni pomidorkow z wilka, byla w wodzie jakies 1,5 tygodnia

Czy klon przezyje przesadzanie w takim upale ?

W polowie prac...Kat z lustrem, kat Ewy, naszej agentki Kat rododendronowy... Byl

Terat, po wykopaniu roslin, dokladnie widac brudy na murze. Nie ma to nic wspolnego z angielska patyna, brud zawsze pozostanie brudem. Nie mialam juz ochoty rok w rok malowac i odswiezac, wiec...
Pomalowalam go na czarno

To zdjecie, pokazalam juz wyzej, ale teraz tez slowo wyjasnienia: tu wisialo i bedzie wisiec lustro. Po jego zdjeciu, okazalo sie, ze sa za nim gniazda pajakow..i stojace obok matki...Nie zamalowalam...Delikatnie powiesilam lustro z powrotem..niech sobie zyja...