Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 11:20, 08 lip 2018

KasiaWB napisał(a)
Kasia, gratuluję decyzji odważnej i drastycznej, ale przyszłościowej ściskam mocno
Muszę przyznać, że w pierwszej chwili oniemiałam, ale nawet nie wiesz jak Ciebie rozumiem od jakiegoś czasu nie kupuję roślin, staram się zrobić porządek z tym co mam, ograniczam, oddaję oraz robię tyle ile jestem w stanie. Nie pędzę ze zrobieniem ogródka. Zgadzam się w pełni z Twoim podejściem
Trzymam kciuki! Serdecznie pozdrawiam

Kasiu ...,,Nie pedze ze zrobieniem ogrodka,,a...Bingo Trzeba nauczyc sie, zyc wolniej, dla siebie i swoich bliskich, tez dla swiata...Zyc, a nie pedzic z parciem na ...
Pozdrawiam i bardzo dziekuje za Twoj wpis i opinie
Kasiek 11:25, 08 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

No właśnie
Ale mam dobrą wiadomość bo jedna z przesyłek właśnie dzisiaj do mnie dotarła Ciekawe pierwsza czy druga? Ale stempel nie czytelny bo rozmazany. Za to nasionka Rubensa w zielonej kopercie, a w karteczce cudny listeczek i storczyk. Buziaczki zostawiam, nasionkami się zajmę tylko muszę w necie doczytać po polsku co jest czymWidać skutecznie listonosza pobiłaś

Rany....przez Atlantyk chyba szla... Ciesze sie ze jednak dotarla, bardzo W pierwszej przesylce, byly fotki tych roslin z przetlumaczonym tekstem.
Listonosz sie przestraszyl...
Kasiek 11:26, 08 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
O ja pierniczę jaka demolka!!! Szok mam, ale mi szybko minie bo uwielbiam oglądać jak się tworzy coś nowego, więc liczę na fotki co chwilkę i na bieżąco z poczynań

Troche foce
Kasiek 11:32, 08 lip 2018

Kawa napisał(a)
Kasia nooo
jestem w szoku!
jeju
tyle pięknych roślin
szkoda że nie ma teleportacji

trzymam kciuki za nowe przedsięwzięcie!!

no małżeowi się nie dziwię że rubensa nie chce oddać!!
przecież to wizytówka Ciebie i twojego ogrodu!!!

Kawciu, jeszcze troche roslin mam...Mam tez pomysla...Bierzcie autobus, zwiedzimy razem Bawarie, a na droge powrotna dostaniecie rosliny Pomyslowa jestem, prawda ?
Rubensy zostaja, obronily sie...Hmmm....nie wszystkie...
Kasiek 11:34, 08 lip 2018

Makao_J napisał(a)
O kurcze ale demolka w ogrodzie. Rośliny które wywieźliście zdrowo wyglądają. Mam nadzieję że nowy właściciel będzie o nie dbał.

Aniu, napewno trafily w dobre rece, tego jestem pewna, niech dalej zdrowo rosna
Kasiek 11:39, 08 lip 2018

Figaro napisał(a)
I ja tez sie ciesze ze sie na to zdecydowalas. W koncu jak przyjade to juz nie bedziesz lopata machac. I ze dostalismy te rosliny bo i rodzice sie ciesza i tesciowie. I chyba zostawilam u Ciebie sweter. Jest?

To choragiewka mam machac ??
Rodzicom i tym i tym niech fajnie rosna, na zdrowko
Sweterek zostawilas w tym kaciku gdzie jedlismy lody, jest, poczeka na Ciebie
Kasiek 11:41, 08 lip 2018

Efffa napisał(a)

Jak ja Cię dobrze rozumiem,ja też zaczęłam się pozbywać rabat,poprostu już nie ogarnialam mimo że naprawdę mam mały ogród,zawsze gdzieś z tyłu głowy miałam w planach ogród minimalistyczny,ale niestety wszystko by się chciało mieć,więc się kupowało,po czasie już oddawali komuś innemu,nie dorabiam nowych rabat,mój ogród jest tylko z przodu od frontu i tył- taras,z boku posadzę jednakowe graby w trawniku i wiesz co? Dobrze mi z tym.Tez mam jeszcze inne hobby ,zaunteresowania,pasje...Trzymam za Ciebie kciuki

Najfajniejsze zdanie...,, Dobrze mi z tym,,... Brawo Efffa
Kasiek 11:42, 08 lip 2018

Muszelka napisał(a)

Witaj w Klubie!

Dzisiaj jeszcze tutaj, jutro juz na szczycie, chodz ze mna
Kasiek 11:46, 08 lip 2018

Efffa napisał(a)
Kasiek to jakie plany masz teraz na ogród? Jaka wizja?

Efffa, plany jeszcze porozrzucane po glowie Cos juz niby robie, jakas tam wizje niby mam...

Kasiek 11:47, 08 lip 2018

Mixtoorka napisał(a)
trzymam kciuki mocno!!! [/quote
Dziekuje