Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

Napia 12:05, 04 mar 2016

A Ty już szu, szu? Pięknej pogody i szerokich tras życzę. I dobrej zabawy

Biżuteria każdej kobiecie pasuje Ogrodowa też, a że ja kocham różyczki, to ta bardzo przypadła mi do gustu

Milka 14:25, 04 mar 2016

Aniu, kupiłam pustynniki, będę sadzic, zakwitną w tym roku?
Milka 17:57, 04 mar 2016

Ganiasz wszędzie, a ja tu czekam na odpowiedź Bo masz dużo pustynników, a ja raptem 1, co jesienią sadziłam.
jankosia 19:09, 04 mar 2016

Podpinam się pod pytanie Milki Też nabyłam kilka sztuk i nie wiem... sadzić już, nie sadzić? To za duże pająki żeby do doniczek dać. Na dworze zimno... A one jeszcze ponoć nie lubią przechowywania i trzeba sadzić najszybciej jak się da. Co tu robić? Co robić Ania?
pawel_snopek 19:13, 04 mar 2016

Jeżeli mogę odpowiedzieć z własnego doświadczenia wiem że potrafią i zakwitną tylko ich kwitnienie będzie zależało od wyglądu samego korzenia tzn w jakim jest stanie czy jest przesuszony czy nie, osobiście bym je wysadził do doniczki już teraz i trzymał w domu tak zrobiłem ze swoimi pustynnikami.
Madzenka 19:41, 04 mar 2016

Gdzie mogę znaleźć info o cięciu sosny Magnolii u Pszczółki?
jankosia 19:56, 04 mar 2016

pawel_snopek napisał(a)
Jeżeli mogę odpowiedzieć z własnego doświadczenia wiem że potrafią i zakwitną tylko ich kwitnienie będzie zależało od wyglądu samego korzenia tzn w jakim jest stanie czy jest przesuszony czy nie, osobiście bym je wysadził do doniczki już teraz i trzymał w domu tak zrobiłem ze swoimi pustynnikami.

Przed chwilą wyczytałam że dobrze robi jak się je namoczy na dwie/ trzy godziny przed sadzeniem... Na doniczki nie ma szans- za duże to jest. Korzenie póki co wyglądają na jędrne ale jak długo takie pozostaną? Nie wiadomo. Muszą do gruntu, tylko czy nie za wcześnie?
agata19762 20:03, 04 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)

A ja znów klik w pogoni za króliczkiem ..bo widzę, ze można co chyba 2 godziny
I idę spać...

Tu gonimy króliczka , można i co 2 godziny bez rejestrowania się.. gonimy króliczka

Wiem, że Agata też startuje, ale nie mogę popierać dwóch..chociaż głosiki czasami też dam i na Agatę ..

Proszę o głosy dla Hani...

Ania uważam, że ten konkurs to WIELKA ŚCIEMA !!!

okazuje się, że można głosować bardzo często ...
nawet sama możesz oddać na siebie głos np jeden z kompa jeden z tel i jeden z laptopa w tym samym praktycznie czasie
czy to jest w porządku ???
ktoś kto bierze udział po kilku dniach ma ponad tysiąc głosów za byle jaką fotę odpuściłam bo to żenada i nie w porządku !!!!!!!!!!
jest tyle innych fajnych konkursów, szkoda czasu
wiem bo ostatnio ciągle coś wysyłałam, dwa dni temu wygrałam zestaw nawozów z Florovitu

sory ale musiałam to napisać, jak chcesz to usunę ...
pawel_snopek 20:04, 04 mar 2016

Przed chwilą czytałem w necie że można wysadzić do gruntu tylko zabezpieczyć lekko czymś.
monteverde 20:05, 04 mar 2016

Witaj Aniu już jestem i pozdrawiam