Mala_Mi
23:11, 22 lut 2016

Miskant Graziella i Zebrinus (mam 2 odmiany wysokiego Zebrinusa, ale dla mnie one są takie same, drugiej nie mam foto, bo jak pisałam aparat mi zjadł wszystkie foty od końca lipca do października). Foty chyba też z 2013.. ale to dzielę co 2 lata.. bo by mi trawnik zabrało.

Miskant Kleine Zebrine. -tego wydałam w dobre ręce, ale mam drugiego.. wydałam, bo wcale taki mały nie był.. jest mojego wzrostu
Miskant Melepartus piękne czerwone kłosy.. Graziella i Melepartus to dla mnie podstawowe miskanty. Uwielbiam je..

Miskant Kleine Zebrine. -tego wydałam w dobre ręce, ale mam drugiego.. wydałam, bo wcale taki mały nie był.. jest mojego wzrostu

Miskant Melepartus piękne czerwone kłosy.. Graziella i Melepartus to dla mnie podstawowe miskanty. Uwielbiam je..