Śliczne masz orliki ja te niebieskie wczoraj zakupiłam mówisz, że zmiany się szykują? ciekawa jestem co wymyśliłaś widzę,że ogród podlany u nas na razie bez deszczu, znów sucho strasznie się robi.
One super sie rozsiewaja - 3 lata temu kupilam jedno klacze a teraz kilka wydalam
Zmiany - powstanie łukowa obwodka z czerwonej zurawkk - tam gdzie byla bukszpanowa. Za zurawkami w linii rozsadze trzmielinowe szczepki bo na razie wygladaja tragicznie i brak estetyki domonuje
Biale kwiatki - rogownica kutnerowa trafia jako zadarniacz gdzie indziej. W nich sa kulki berberysow czerwonolistnych. Cos tam dosadze takiego zeby nie kradlo przestrzeni.
Ogrodek 'podlany' a mi wypadl wieczor na prace w ogrodku...
Zoju i tak masz pięknie nawet z tymi niesfornymi białymi kwiatkami. Widzę że nie możesz żyć jak choc raz w tygodniu nie zmienisz czegoś w ogrodzie. Szalona jesteś.
Fajniusie masz te swoje orliki chwasty u mnie teraz też rosną na potęgę, jedno wyplewię, za drugie się wezmę, a już trza wracać... czytam, że zmiany będą... no i ta daliowa rabatka to będzie hit buziaczki
dziękuję Elu
widzisz te białe kwiatki bardzo lubię i zawsze chciałam mieć tylko teraz wiem, że pochłaniają wszystko co napotkają na swej drodze
...no aż co tydzień to nie
Czytam od końca aż doszłam do tego momentu
Będziesz z niego zadowolona.
Ogólnie to nie mogę się nadziwić jak z dnia na dzień pięknieje Twój ogród.
Masz fajne pomysły i ciekawie komponujesz roślinki.
Tego orlika Nora Barlow też mam w tym roku i też z nasion. Rośnie od północy więc dopiero się rozwija ale nie ma aż tylu kwiatów co Twój.
Pazurki piękne jak zawsze