Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie

Ukojenie

zoja 00:10, 23 maj 2018

tutaj będą poprawki

przez te śliczne niewinnie białe kwiatki

Hmmm.... ledwo wyrabiam na zakrętach i nie wiem kiedy się za to wezmę...
zmykam spać - dobranoc
paulina_ns 05:38, 23 maj 2018

Śliczne masz orliki ja te niebieskie wczoraj zakupiłam mówisz, że zmiany się szykują? ciekawa jestem co wymyśliłaś widzę,że ogród podlany u nas na razie bez deszczu, znów sucho strasznie się robi.
zoja 06:46, 23 maj 2018

paulina_ns napisał(a)
Śliczne masz orliki ja te niebieskie wczoraj zakupiłam mówisz, że zmiany się szykują? ciekawa jestem co wymyśliłaś widzę,że ogród podlany u nas na razie bez deszczu, znów sucho strasznie się robi.

One super sie rozsiewaja - 3 lata temu kupilam jedno klacze a teraz kilka wydalam

Zmiany - powstanie łukowa obwodka z czerwonej zurawkk - tam gdzie byla bukszpanowa. Za zurawkami w linii rozsadze trzmielinowe szczepki bo na razie wygladaja tragicznie i brak estetyki domonuje
Biale kwiatki - rogownica kutnerowa trafia jako zadarniacz gdzie indziej. W nich sa kulki berberysow czerwonolistnych. Cos tam dosadze takiego zeby nie kradlo przestrzeni.

Ogrodek 'podlany' a mi wypadl wieczor na prace w ogrodku...
Nowalijka 07:24, 23 maj 2018

zoja napisał(a)
tutaj będą poprawki

przez te śliczne niewinnie białe kwiatki

Hmmm.... ledwo wyrabiam na zakrętach i nie wiem kiedy się za to wezmę...
zmykam spać - dobranoc

Zoju i tak masz pięknie nawet z tymi niesfornymi białymi kwiatkami. Widzę że nie możesz żyć jak choc raz w tygodniu nie zmienisz czegoś w ogrodzie. Szalona jesteś.
Monia81 09:52, 23 maj 2018

Fajniusie masz te swoje orliki chwasty u mnie teraz też rosną na potęgę, jedno wyplewię, za drugie się wezmę, a już trza wracać... czytam, że zmiany będą... no i ta daliowa rabatka to będzie hit buziaczki
Dominika11 09:54, 23 maj 2018

chwasty to teraz jakaś plaga chyba - masakra, dokładnie tak jak pisze Monika
Kawa 09:58, 23 maj 2018

Zojka śliczny ten różowy orlik (jak dalia)
chwasty rosną na potęgę nieststy
zoja 13:50, 23 maj 2018

Nowalijka napisał(a)

Zoju i tak masz pięknie nawet z tymi niesfornymi białymi kwiatkami. Widzę że nie możesz żyć jak choc raz w tygodniu nie zmienisz czegoś w ogrodzie. Szalona jesteś.

dziękuję Elu
widzisz te białe kwiatki bardzo lubię i zawsze chciałam mieć tylko teraz wiem, że pochłaniają wszystko co napotkają na swej drodze
...no aż co tydzień to nie
ryska 14:12, 23 maj 2018

zoja napisał(a)

Tak Basiu pokusilas mnie tymi swoimi pod altanka - od kilku sezonow podziwiam taki u Ryśki i BARDZO chcialam go miec.
Jesli i Ty chwalisz tego de lyon to bardzo sie ciesze, zdjecia gdy kwitnie niesamowicie mi sie podobaja i mam nadzieje ze u mnie bedzie rownie piekny.

Czytam od końca aż doszłam do tego momentu
Będziesz z niego zadowolona.
Ogólnie to nie mogę się nadziwić jak z dnia na dzień pięknieje Twój ogród.
Masz fajne pomysły i ciekawie komponujesz roślinki.
Tego orlika Nora Barlow też mam w tym roku i też z nasion. Rośnie od północy więc dopiero się rozwija ale nie ma aż tylu kwiatów co Twój.
Pazurki piękne jak zawsze
zoja 14:57, 23 maj 2018

Monia81 napisał(a)
Fajniusie masz te swoje orliki chwasty u mnie teraz też rosną na potęgę, jedno wyplewię, za drugie się wezmę, a już trza wracać... czytam, że zmiany będą... no i ta daliowa rabatka to będzie hit buziaczki

Dziękuję
chwasty mam tak samo jak Ty - jedno opiele to zaraz w drugi rosną - błędne koło

Dominika Kamila przyłączam się do wspólnego chóru narzekających