hanka_andrus
08:03, 22 kwi 2016
Zbyszku, Ja jeszcze dołożyłabym piołun! Właśnie onegdaj natrafiłam na kępkę na ugorze. Oczywiście zaprosiłam do ogrodu. Bo odstrasza tez bielinki. Mnie nie przeszkadza jego szary kolor, a nawet się podoba! 
Pogodowo u mnie nieciekawie. Cały tydzień nocne temperatury w okolicy zera. A z soboty na niedzielę i w następną noc nawet minusy.
Co to będzie, co to będzie? Moja drzewiasta nie okryta. Może te 2 godziny krytyczne jakoś przetrzyma? Liczę na chmury z deszczem w nocy. Może zabłądzą?
Ciepłych nocy i u Was życzę.

Pogodowo u mnie nieciekawie. Cały tydzień nocne temperatury w okolicy zera. A z soboty na niedzielę i w następną noc nawet minusy.
Co to będzie, co to będzie? Moja drzewiasta nie okryta. Może te 2 godziny krytyczne jakoś przetrzyma? Liczę na chmury z deszczem w nocy. Może zabłądzą?
Ciepłych nocy i u Was życzę.