Kwiat goni kwiat, kwieciście Irenko u Ciebie, a hakonki to giganty, moje jak na razie po kilka ździebełek mają... idealnie stoliczek się wkomponował, super buziaki
Ale cudenko Latarenka ze swiecą w niebieskim też bardzo klimatyczna Wiosna u Ciebie chyba pierwszy raz na tym samym etapie co i u mnie. Może ten deszcz dotrze i do nas ale byle bez gradu Jak Ty masz porzadek i czyściutko na tych rabatach bo ja nie wyrabiam z tym plewieniem Pozdrawiam
Irenko kolekcję magnolii masz imponującą. Fajne te drewniane elementy pan ci dostarczył. Ciekawe co wymyślisz?
U nas też się niebo zachmurzyło i bardzo się z tego ciesze. Będę siedzieć do wieczora w pracy, więc niech pada. Dla roślin to bardzo potrzebne, a mi odejdzie medytacja z wężem ogrodowym w ręce.
Irenko czy twoje Elaty wypuszczają takie prawie czarne kłosy kwiatowe. Pytam, bo mam ponoć (zgodnie z etykietą) kupione 'Everillo' jakiś czas temu kupione, ale coś mi nie pasuje z nimi. Jak przyglądam się twoim Elatom to mam coraz większe wątpliwości.
Jaka cudna wiosna, a właściwie lato w kwietniu
U nas na północy temperatury niestety dość niskie, choć weekend był cudowny też letni. Moje hakonki dopiero zaczynają świecić a Twoje już ogromne
Irenko masz może magnolię Galaxy, kupiłam bo ponoć tylko ona rośnie kolumnowo, ale nie ma kwiata więc przyjdzie mi czekać na nią rok.