Jestem z rewizytą no I padłem. Pomimo sosen taka ilość kolorów.....
Zresztą lubię dziewczyny z dolnego śląska, moja piękniejsza połowa pochodzi z tych okolic. Będę częstym gościem. Pozdrawiam Irenko. Przepraszam obejrzałem Tylko wizytówkę, ale robi ona wrażenie.
Witaj Milko - Ireno? Jestem z rewizytą. Masz piękny, kolorowy, radosny ogród. Ja do tej pory w swoim ogrodzie stawiałam na iglaki, mam nadzieję z ogrodowiskiem trochę go zmienić. Będę tu często zaglądać. Pozdrawiam serdecznie .
I dobrze, że tylko wizytówkę tam skrót ogrodowy, choć już znowu nieaktualny.
Miło mi cię gościć, sentyment z powodu połowy do naszego rejonu masz i fajnie dziękuję i pozdrawiam
No ubawiłam się
Będzie 8 nowych donic przy pergoli, ciekawa jestem, jak to w całości wyjdzie.
Prace trwają.
Mira, na tych 6 bratkach koniec, bo w pozostałe pójdą begonie, ale to za jakiś czas; reszta obsadzona stałymi nasadzeniami; w kilku tylko teraz dokładam głogownik Red Robin, może się ukorzenią, a tak głównie mam hosty, hortensje i bluszcze.
Wiem, doniczusie Ty kochasz
U mnie wiało wczoraj cały dzień, ale potem było słonko, dziś od rana buro i mokro, a ja muszę koniecznie nakopać rośliny, 2 osoby wpadają po nie w sobotęi dla mojego lekarza muszę dużą rozplenice wykopać, nie wiem jak mi się to uda
Czekam na ciepło, mam sporo rzeczy do malowania, a tu cięgiem kropi
Zoju, im więcej robię, tym bardziej się wprawiam, po przerwie to trudniej; wnusia super chętna, nawet dobrze jej idzie, cierpliwa, ma malutkie rączki, to nie tak łatwo. Muszę jej inną włóczkę kupić i łatwiejsze druty ale będzie śmigać