Dorotko, co też wymyślasz, jak górna półka. Normalny ogród, tworzony latami, ileś rewolucji i zmian, błędów, nie zawsze zadbany, bo się nie wyrabiam, a przecież nie sam ogród w życiu, więc ciesze się, z tego, że jest jak jest zawsze coś do przodu się popcha.
Kolor odważny, ale akurat w tym miejscu zdaje egzamin, bo tam, jakby życia brakowało pozdrawiam i zapraszam częściej
Irenko śliczni eten klon ma intensywny kolor, bardzo mi się podoba podobni ejak cały ogród. Program z Twoim ogrodem z chęcią obejrzę ale mogę tylko w necie bo nie mam telewizora.
No co ja zrobię, że według mnie należysz do elity Ogrodowiska ☺ Dziękuję za zaproszenie ☺
Ja też poczekam na udostępnienie programu w necie. Bez tewizji funkcjonuje od 5 lat i dobrze mi z tym. W wolnym czasie wolę oglądać ogrody jakie chcę i gdzie chcę ☺
Irenko, witam się i ja, podziwiam Twój ogród, a z czarną mszycą na umbrach nie umiem wygrać - czym skutecznym pryskać, poradz proszę, bo moim wiśniom już listki się zwijają i opadają
dzięki!
No faktycznie niezły masz okaz tego tamaryszka.
Po orlikakach widzę, że wegetacja u Ciebie kilka dni wcześniej.
Na rutewkę czekam- debiutuje u mnie.
Program obejrzę z wielką ciekawością.
Irenko zaglądam , oglądam i czytam , na pisanie nie starcza sił. Gratulacje powstajacego odcinka choc mam wątpliwosci czy Twoje wszystkie ciekawe okazy da sie w jednym odcinku pokazac.Ja cieszę sie ze zobaczyłam kwitnacą u Ciebie paulownie bo w tamtym roku musiałam przegapic.