Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 15:49, 10 maj 2019

ElzbietaFranka napisał(a)

U nas w moim rejonie tamaryszki i laurowiśnie, to jako pospolite rośliny. A derenie wcale nie takie wrażliwe, tylko trzeba poczekać, jak dojrzeją
Milka 15:50, 10 maj 2019

effka napisał(a)
Irenko uwielbiam Twoje okiennice!!!

Dzięki Ewa też je lubię, miałam dobry pomysł, na zagospodarowanie odpadów
Milka 15:52, 10 maj 2019

Doranma napisał(a)
A mi się podobają Twoje czerwone okiennice - odważny kolor, ale daje świetny efekt. Lubię zaglądać do Twojego ogrodu od lat, ale nie śmiem pisać, bo to dla mnie taki ogród "z górnej półki" ☺

Dorotko, co też wymyślasz, jak górna półka. Normalny ogród, tworzony latami, ileś rewolucji i zmian, błędów, nie zawsze zadbany, bo się nie wyrabiam, a przecież nie sam ogród w życiu, więc ciesze się, z tego, że jest jak jest zawsze coś do przodu się popcha.
Kolor odważny, ale akurat w tym miejscu zdaje egzamin, bo tam, jakby życia brakowało pozdrawiam i zapraszam częściej
greg66 15:58, 10 maj 2019

Milka napisał(a)

Irenko śliczni eten klon ma intensywny kolor, bardzo mi się podoba podobni ejak cały ogród. Program z Twoim ogrodem z chęcią obejrzę ale mogę tylko w necie bo nie mam telewizora.
Milka 17:43, 10 maj 2019

Dzięki Grzesiu, też mnie te klony zachwycają to szczęściarz, bo mnie mój NC+ na maksa wkurza, stale problemy, więc może lepiej bez telewizji
Doranma 18:49, 10 maj 2019

No co ja zrobię, że według mnie należysz do elity Ogrodowiska ☺ Dziękuję za zaproszenie ☺
Ja też poczekam na udostępnienie programu w necie. Bez tewizji funkcjonuje od 5 lat i dobrze mi z tym. W wolnym czasie wolę oglądać ogrody jakie chcę i gdzie chcę ☺
Jola_M 20:25, 10 maj 2019

Milka napisał(a)

Aniu, te klony najpóźniej jakoś liście w tym roku dostały, bardzo je lubię, musiałam tylko oprysk zrobić, bo czarna mszyca obsiadła je, jak tylko liście zaczęły ruszać i jest ok.

Irenko, witam się i ja, podziwiam Twój ogród, a z czarną mszycą na umbrach nie umiem wygrać - czym skutecznym pryskać, poradz proszę, bo moim wiśniom już listki się zwijają i opadają
dzięki!
Gruszka_na_w... 20:40, 10 maj 2019

No faktycznie niezły masz okaz tego tamaryszka.
Po orlikakach widzę, że wegetacja u Ciebie kilka dni wcześniej.
Na rutewkę czekam- debiutuje u mnie.
Program obejrzę z wielką ciekawością.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Bogdzia 20:52, 10 maj 2019

Irenko zaglądam , oglądam i czytam , na pisanie nie starcza sił. Gratulacje powstajacego odcinka choc mam wątpliwosci czy Twoje wszystkie ciekawe okazy da sie w jednym odcinku pokazac.Ja cieszę sie ze zobaczyłam kwitnacą u Ciebie paulownie bo w tamtym roku musiałam przegapic.
ElzbietaFranka 21:03, 10 maj 2019

Miluś jak będziesz miała trochę czasu spójrz na mój wątek i zobacz jakie tanaryszki rosną u nas.