Elatę masz przepiękną. Ja swoje resztki posadziłam w cieniu i lepiej zaczyna rosnąc , moze sie doczekam ze bedzie ładna. A piwonia to pewnie Paula Fay? Ja swoja podzieliłam i mam 5 szt ale dopiero pierwszy kwiat zaczyna kwitnac.
.
No tak ...ha to mówią mądrych trzeba poszukać. . A głupi sami się sieją.
I bardzo dobrze że czasami poklniesz sobie. Złe reakcje trzeba wyrzucać. ..ja nie zawsze tak potrafię.
Cudne Te twoje hakonki.
Ale mi klina zabiłaś
Myślę, że chyba po 6, dokładnie nie pamiętam, bo ona już tak dawno u mnie. Kwitnie teraz i zabójczo pachnie. Po przesadzeniu tak może być, moją też chciałam wywalić, ale nie udało się i wtedy zakwitła. Pogrozisz swojej palcem, to może ruszy
Chwasty rosną najszybciej. Faktycznie po deszczach super, ale już znowu sucho, tak średnio mam zadbane, ale w tym kwieciu to ginie, dzięki kochana i buziaki
No mam identycznie z tymi mrówkami, na dodatek ile rodzajów mrówek jest, nawet nie wiedziałam, ja chyba substrala im nasypię, ale czy to pomoże? co rok jest identycznie. Pracuś na razie ogrodowo się obija, wczoraj po pracy leżałam i gapiłam się na ogród i wąchałambuziaki
Napisałam się i wcięło. Miała go, ale padły w 2011, bo były straszne mrozy, u ciebie sobie poradzi. Cięłam delikatnie nożyczkami, aby się zagęszczał, więc jesli trzeba tnij, jeśli nie, zostaw