Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Kasya 17:25, 27 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)
Irena.. masz nieprzyzwoicie pięknie . Różaneczniki ma tylko okazalsze Bogdzia, ale zaraz za nią jesteś Ty. Aż poszłam Kazkowi powiedzieć, że Twój ogród powalił mnie na kolana. Ja go widzę w Mai.. i to w 3 odcinkach co najmniej. Przyszłam na tamaryszki i kalinę, a padłam na widok RH .. jeszcze z orlikami wyglądają bosko. Biała piwonia pełna to już któryś cud świata.

........

Okienka na ścianie rewelacyjne i teraz ten festiwal kolorów, zapachów..
Irena...jestem dumna że znam Ciebie.. i żałuję, że nie znam jeszcze osobiście Twojego ogrodu. Ale dobrze, że wcześniej nigdy nie byłam, bo teraz to będzei uczta dla wszystkich zmysłów.

Nie umiem pisać pięknie i nie potrafię wyrazić mojego zachwytu tak, jak ja to czuję po obejrzeniu tych kilkunastu stron..

REWELACJA Szacunek dal Ciebie i Twojego pomocnika Waligóry

nic dodac nic ując
gierczusia 18:46, 27 maj 2016

Ależ Mała Mi to cudnie podsumowała a twierdzi ,źe pięknie pisać nie umie....
Urszulla 23:02, 27 maj 2016

Irenko, pochodziłam u Ciebie i przypomina mi się jak w Pisarzowicach mówiłaś o łubinach. Tak, mus je mieć. Będę polowała na fiolet, niebieski i biały który pachnieU Ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach
marzena 23:24, 27 maj 2016

Irenko, przepięknie u Ciebie !
szaleństwo z barwami, fakturami, wysokościami, kształtami - a wszystko naprawdę świetnie się prezentuje
Madzenka 23:35, 27 maj 2016

Podpisuje się pod słowami Małej Mi

Na widok Elaty zgrzytam zębami, moja nie dorasta nawet do pięt Twojej! Dzisiaj wysypałam jej w nogi korę, moz enie będzie tak wysychać
Rench 23:45, 27 maj 2016

Milka napisał(a)
BasiaLt

[
hakony

Elata

Red Baron

Wszystko śliczne ,ale zdradz,podlewasz czymś te trawy?
moje zielone hakony wyginęły całkowicie,a żółte stoją w miejscu,jakie kupiłam,takie mam już 2 rok. FC wygniła,ech....
U ciebie się napatrzę
Kasik 07:31, 28 maj 2016

U Was Kochani jest ciągły spektakl bez antraktu Jedno z najdłuższych przedstawień jakie można oglądać.

Ogród aromaterapii i chromoterapii - czego chcieć więcej? Chyba tylko odrobinę więcej czasu na to, by móc się tym cieszyć.

Basilikum 11:29, 28 maj 2016

Kasik napisał(a)
U Was Kochani jest ciągły spektakl bez antraktu Jedno z najdłuższych przedstawień jakie można oglądać.

Ogród aromaterapii i chromoterapii - czego chcieć więcej? Chyba tylko odrobinę więcej czasu na to, by móc się tym cieszyć.

o tak tak potwierdzam pieknie napisalas
A pod Ania tez sie podpisuje
07_Rene 11:32, 28 maj 2016

Irenko, u Ciebie wszystko takie dorodne... tamaryszki, orliki, łubiny, irysy, rodki, trawy... Gdzie nie spojrzeć to się z rabat wylewa. Bardzo, bardzo mi się podoba.
Zielona 13:00, 28 maj 2016

Irenko... mieszkasz w raju! Matko, jak u Was pięknie! I pomyśleć, że te rośliny tak szaleją w miejscu, w którym kiedyś woda zatopiła wszystko...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies