Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 10:33, 11 sty 2017

Katkak napisał(a)
Irenko zawsze bardzo czekam na zdjęcia Twojego ogrodu. NAcieszyłam oczy, ale wciąż mi mało . Ptasia stołówka super, z fasonem .

Kasiu, aleś Ty miła
Sikorki szaleją, skąd ich tyle, nie wiem.
Wiosną czekam na pokaz kwiecia moich młodych magnolii, na razie w pączkach, pora juz gromadzic nawóz do rodków, azalii, magnolii, hortensji.
Obecnie parę zmian w domu dokonuję, sprzęt sie zestarzał
Milka 10:34, 11 sty 2017

Basilikum napisał(a)
ciekawa jestem jam brazowe trawki od Ciebie zime przezyja. Narazie wszystko pod sniegiem i nic nie widac.

Jeśli u mnie żyją, a twoje brałam stamtąd, powinny dac radę, jakby co, podzielę sie jeszcze. Wpadniesz i uradujesz mnie swoim chichotaniem i dobrym humorem
Milka 10:38, 11 sty 2017

Anabell napisał(a)
Irenko pojawiłaś się w swoim wątku ruch się zrobił, to cieszy

Trawki bronzita siałam wiosną, zbiór z moich trawek, tylko mateczne rośliny padły po ubiegłorocznej zimie. Zobaczę jak przetrzymają się maleństwa w tym roku.
Też lubię wszystkie odmiany brązowych, tylko one co kilka lat same się kończą.
Wcale nie rozgryzłam, sucho czy wilgotno, ale wydaje mi się by przez jesień nie miały za mokro.

Najcudowniejszych dni w całym roku życzę oczywiście Zdrowia najwięcej

W końcu Haniu mogłam, byłam zajechana, sił mi na forum nie starczało, ale juz prawie spokojnie
Powiem ci, że siewki na bank będą mocniejsze, od razu hartują się na danym gruncie i warunkach. Moje 5 lat, mam tam sucho, podlewam sporadycznie, z braku czasu, więc jest sucho, żadna mi nie wypadła, więc stale dzieliłam. Ale podejrzewam, że wpływ mogą mieć różne czynniki, słońce, cień, skąd się kupiło.
Cmokam Haniu noworocznie, niech się wiedzie Tobie
Milka 10:48, 11 sty 2017

violka171 napisał(a)
no wreszcie jesteś
Najlepszego w Nowym Roku Iruś
Zrobiłam przechadzkę po Twoim zaczarowanym ogrodzie zimową porą-śliczny krajobraz

Violu dzięki tez się cieszę
Milka 10:49, 11 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Irenko moja debecja 3 szt zeszłą zimę bez problemu na wygwizdowni przezimowała i zaraz kwitła. Ja swoją ciacham wiosną z wrzosami
Ciesze się, że już do nas wracasz...tęskno byłoOgród masz zima piękny zielony jeszcze czekam na ten efekt u mnie , ale już w ty roku jestem zadowolonaWrzuciłam Ci u mnie fotkę naszego buczka z listopada i styczniową

Sylwia, to super wiadomość, bo mnie ona bardziej zachwyca, jak wrzosy i chciałabym jej więcej dosadzić, tak dywanowo wręcz.
Byłam widziałam, więcej urósł, jak mój. Cmok
Milka 10:54, 11 sty 2017

Wkleję od Dorotki, bo fajne i sprawdzę
http://www.lolmania.pl/lol/38475/wbila-lodyge-rozy-w-ziemniaka-i-wsadzila-do-ziemi-rezultat-po-tygodniu-was-zachwyci.html
Milka 10:57, 11 sty 2017

yolka napisał(a)
Ogród piękny, a rozmiar L jest moim marzeniem

Z tymi rozmiarami kłamią, więc mamy wszystkie, nawet S
Milka 10:59, 11 sty 2017

wojtas2101 napisał(a)
Ale u Ciebie przymroziło, u mnie narazie plus. Choinka ciekawa, ja jednak preferuje zielone.

I mrozi nadal, śniegu ciut na ogrodzie jest, za to drogi suche i komunikacja się nie korkuje
Zielone mam za oknem, tu sobie poszalałam, pozdrawiam Wojtas noworocznie
Basilikum 10:59, 11 sty 2017

Milka napisał(a)

No wiem, że czas był okrojony ale drogi już mamy fajne raczej

raczej przegapilismy jeden skret i wjechaismy w samym centrum gdzies w okolicy mostu Grunwaldzkiego w taka uliczke z kostka i dzurami, ze myslalam, ze mnie R udusi hihi. Nastepnym razem przyjedziemy niebieskim autem to bedzie obojetne po czym jezdzimy.
Milka 11:01, 11 sty 2017

oliwka napisał(a)
Irenko w pierwszej chwili myślałam ze śnieg spadł u Ciebie choć wszędzie ho brakuje.
Po chwili zrozumiałam ze to szron pomalowal twój ogród jak prawdziwy czarodziej.
strasxnie podoba mi sie ta betonowa sciana Na tym zdjęciu z karmikami. Na poczatku myslalam ze to jakis angielski ogrodek macham wesolo z drugiej czesci Wro

Dzięki Oliwko z opóźnieniem odpowiadam, bo wątek był zamrożony
Ale nam mrozi, żyjesz?