Kasiu, aleś Ty miła
Sikorki szaleją, skąd ich tyle, nie wiem.
Wiosną czekam na pokaz kwiecia moich młodych magnolii, na razie w pączkach, pora juz gromadzic nawóz do rodków, azalii, magnolii, hortensji.
Obecnie parę zmian w domu dokonuję, sprzęt sie zestarzał
Jeśli u mnie żyją, a twoje brałam stamtąd, powinny dac radę, jakby co, podzielę sie jeszcze. Wpadniesz i uradujesz mnie swoim chichotaniem i dobrym humorem
W końcu Haniu mogłam, byłam zajechana, sił mi na forum nie starczało, ale juz prawie spokojnie
Powiem ci, że siewki na bank będą mocniejsze, od razu hartują się na danym gruncie i warunkach. Moje 5 lat, mam tam sucho, podlewam sporadycznie, z braku czasu, więc jest sucho, żadna mi nie wypadła, więc stale dzieliłam. Ale podejrzewam, że wpływ mogą mieć różne czynniki, słońce, cień, skąd się kupiło.
Cmokam Haniu noworocznie, niech się wiedzie Tobie
Sylwia, to super wiadomość, bo mnie ona bardziej zachwyca, jak wrzosy i chciałabym jej więcej dosadzić, tak dywanowo wręcz.
Byłam widziałam, więcej urósł, jak mój. Cmok
I mrozi nadal, śniegu ciut na ogrodzie jest, za to drogi suche i komunikacja się nie korkuje
Zielone mam za oknem, tu sobie poszalałam, pozdrawiam Wojtas noworocznie
raczej przegapilismy jeden skret i wjechaismy w samym centrum gdzies w okolicy mostu Grunwaldzkiego w taka uliczke z kostka i dzurami, ze myslalam, ze mnie R udusi hihi. Nastepnym razem przyjedziemy niebieskim autem to bedzie obojetne po czym jezdzimy.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"