Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 11:04, 11 sty 2017

Basilikum napisał(a)

raczej przegapilismy jeden skret i wjechaismy w samym centrum gdzies w okolicy mostu Grunwaldzkiego w taka uliczke z kostka i dzurami, ze myslalam, ze mnie R udusi hihi. Nastepnym razem przyjedziemy niebieskim autem to bedzie obojetne po czym jezdzimy.

No dokładnie
Jak wpadliście na te kostki, nie wiem, ha ha
co do kostki, we Wrocławiu jej nie brak, ale jakby była równa, to i jazda dobra
Milka 11:07, 11 sty 2017

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

karmniki sliczności,a choinka....może i ja sobie taką w przyszłym roku glamour dla odmiany zrobie?
why not
wszak białe i różowe bombki na strychu mam

dziękuję
z choinkami można dziś wszystko, jesli nastrój wpada na róż, to czemu nie ja ostatnio mam fazę na róż, błękit i turkus oraz wanilia w takiej bardzo pastelowej odsłonie, w garderobie obecnie
Basilikum 11:30, 11 sty 2017

Ireniko ta kostka to by byla rowna jakby pod nia co rusz nie kopali
a roslinke z ziemniaka wyprobuje
Milka 11:48, 11 sty 2017

No dokładnie
ja też będę robić, nawet z innymi gatunkami będę testować; wypatrzyłam ciekawą zimozielona rosline, koło mojego servisu komputerowego, nie wiem co to, sfoce i Dany zapytam, a wiosna kawałek skubne i w ziemniak dam
zoja 11:52, 11 sty 2017

Irenko u Ciebie ogród zawsze wygląda pięknie niezależnie od pory roku... nie wiem czemu jednocześnie mnie to zadziwia i oczekuję tego efektu

macham!
12:40, 11 sty 2017
Milka napisał(a)

Jestem

nie wiem czy mi trawy nie padną w tych donicach..poczekam do wiosny

wspaniałe widoki zza niebieskich szybek u Ciebie

Ten najbardziej mnie urzekł w tej zimowej odsłonie,taki oryginalny

Bardzo się Cieszę,że w tym nawale obowiązków znalazłas czas,by do mnie zerknąć,co ile Irenko sadziłaś u siebie laurowiśnie w zywopłocie tak pi razy drzwi jesli pamietasz?
Pszczelarnia 12:52, 11 sty 2017

Laurowiśnie Etna - zapisuję sobie, bo jak w suszy to ja jeszcze mam miejsce. I bardzo je lubię.

Czemu już dzielisz trzcinniki? Za grube?

Milka 12:54, 11 sty 2017

MIŁKO....Dziękuję
Sadziłam około 70cm, ciut za mało, ale nie szkodzi, bo się przenikają i gęste są, w tym roku może je ciachnę, pomyślę
Milka 12:56, 11 sty 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Laurowiśnie Etna - zapisuję sobie, bo jak w suszy to ja jeszcze mam miejsce. I bardzo je lubię.

Czemu już dzielisz trzcinniki? Za grube?

Ewa, polecam ci ja bardzo, zwłaszcza, że pod sosnami, to wiesz jak jest; kolejne posadziłam w innym trudnym miejscu, niemal mi wszystko tam padło, a one rosną.
Trzcinniki dzielę, bo w jednym miejscu 2 brak, mają byc równomiernie, a kupiłam tylko 5, teraz będzie 7 i zagra.
Milka 12:58, 11 sty 2017

zoja napisał(a)
Irenko u Ciebie ogród zawsze wygląda pięknie niezależnie od pory roku... nie wiem czemu jednocześnie mnie to zadziwia i oczekuję tego efektu

macham!

Bardzo dziękuję, ale zanim ogród dojrzał, zanim te zmiany zrobiłam, różnie bywało, teraz i ja lubię każdą porę roku w moim ogrodzie