Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Basilikum 17:53, 12 cze 2017

rozany festiwal czas zaczac
yolka 19:09, 12 cze 2017

Padłam z wrażenia Ten kącik to jaśminowy:
Róże przecudne. U mnie ostróżki też zaczęły
jolanka 22:00, 12 cze 2017

Idę jutro szukać kwiatów na tulipanowcu Latarkę chyba wezmę
agata19762 23:11, 12 cze 2017

Irenko wiele osób ostatnio cierpi na niedoczas
Tak czy siak kocham swój ogród nawet z chwastami jeszcze nigdy nie miałam takiego zaniedbanego. TY też zapewne tak masz

Każda fotka z Twojego ogrodu przepełniona jest kolorami i niesamowitą energią. Goździki ciacham co roku i sporo się rozrosły.

Podaj mi adres na priv to Ci wyślę te śniedki...gwiazdeczki
Buźka
Dorota123 02:52, 13 cze 2017

Milka napisał(a)

Dorotko, to żaden problem
Jakie kompleksy!, masz pięknie, a ja nie pokazuję swoich chwastów, dziur wykopanych przez psy, zachwaszczonego chodnika i całej stert bałaganu.
Ogród ma 25a. Mój z kolei się cieszy, że ma mniej do koszenia, ale powiem tak, 5 lat temu nie miałam tyle roboty w ogrodzie, nasadziłam od czorta i stale robota, nie wiem czy kiedyś tego znowu nie zmienię i nie zrobię minimalistycznie.
Dużo zdrówka, ono najważniejsze

I niby z czego zrezygnujesz???
Masz tak pięknie i kolorowo, rośliny takie dorodne. Jakoś nie podejrzewam, żebyś mogła pozbyć się tego co tak lubisz.
Powierzchnię ogrodu masz dużą, dlatego możesz sobie pozwolić na tak dużą różnorodność roślin. Wiąże się to również z większym nakładem prac, ale pomyśl gdzie nie przysiądziesz tam masz pięknie. Tyle, że ogród pochłania bardzo dużo czasu i sił, a coraz mniej chwil na wypoczynek i upajanie się jego pięknem.
Za życzenia zdrówka dziękuję, tego mi najwięcej potrzeba.
BasiaLT 11:58, 13 cze 2017

Irenko jakoś sobie nie wyobrażam żebyś zameiniła swój tajemniczy ogród na taki formalny pod linijkę jak w Wersalu.
Sebek 12:13, 13 cze 2017

Ale pięknie wyglądają te róże!

A pęcherznica formowana w kule... Mi się udawało takie zwykłe prowadzić, ale kule miały po metr średnicy Potem je wywaliłem
Kindzia 12:26, 13 cze 2017

Ja tylko mogę sobie wyobrazić jaki zapach od takiej kupy jaśminu z żylistkiem...mmmmmmmmmmmmmmmm..............
Milka 14:20, 13 cze 2017

hanka_andrus napisał(a)
Irenko, zdjęcia rób, pokażesz je zimą. A teraz cały ogród cieszy, bo wszystko kwitnie na hurra! Piękna fotka powyżej z bodziszkiem, różą,jasnymi trawami i jasnym krzewem. Taka słoneczna!

Haniu, no w sumie tak, zimą będą wspominki z lata
Też lubię to miejsce, dzięki
Milka 14:30, 13 cze 2017

AgnieszkaW napisał(a)
Ależ u Ciebie róż, no i te jaśminowce - aż czuję ich zapach

Mam tez nowy pełny, posadziłam w niebieskim kącie, ten to pachnie odlotowo, ale cały w mszycy czarnej, koniecznie oprysk mus robic

piwonie nadal jeszcze są

ta nowa ciemna, tak wygląda w pełni kwitnienia, śmieszny środek, kolor w pąku ciemniejszy niż teraz