na szczęscie ciemno i nie widzisz - gorzej nie będzie, a poprawka i tak musi być. Poprawisz i będzie lepiej niż było
A tam gdzie dziury będą masakryczne posadzimy rabatki - mówię ci, będzie dobrze
Własnie teraz patrz gdzie strugi płyna, bo na twojej glebie to ważna informacja... aaaa, dziś trafiłam na bloga, gdzie właścicielka ma taki sam piasek...czekaj, zapodam ci, bo mądre rzeczy pisze dziewczyna przyda ci się czyjaś nauka na błędach i będziesz miała zajęcie zamiast wiszenia w oknie
Ten blog - zerknęłam na razie trochę i powiem: Noooo
Kasiu, patrzyłam na pogodę, chyba nieprędko podeschnie Trudno, widocznie ja muszę mieć zawsze pod górkę, eM tu zamiast narzekać, to wlasnie czyta sobie gazetke i pyta ile te nasiono kosztowaly No, tam logika u mnie emocje.
Minerwy cudne, mam nadzieję, że uda sie przetrzymać je zimą. Poprzednie sadzilam jesienią do gruntu i okrywałam dobrze matami slomianymi. raz mi się udalo, drugi nie te spróbuje do garazu
Powiem co by cię trafiło - miesiąc przekopywania ziemi pod trawnik, wybierania kubłów szkieł (u sąsiada była baza budowlana i... wszytko wiadomo), grabienia, wałowania na stół bilardowy, grabienia, wybierania szkieł, waowania i tak przez miesiąc... posiania trawki, zazielenienia jej się i 12 kopców kreta wyrytych w jedną noc! To może załamać A wtedy jeszcze nie wpadłam na sposób jak zgrabnie kopce zlikwidować