Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Kawa 10:57, 13 gru 2016

plany

jaka wiosna jeszcze się zima nie zaczęła
12:45, 13 gru 2016
Dla mnie czas mknie nieubłaganie, niedawno był wrzesień i październik, a tu już za pasem święta, po świętach marzec i zacznie się praca a nie planowanie
Makao_J 15:44, 13 gru 2016

Dalej planowanie?
AnnaCh 20:03, 13 gru 2016

Jola, jak się mogę wypowiedzieć, to też te trzy drzewka po lewo mi pasują
katel 21:28, 13 gru 2016

Ja to kiepska z planowania jestem, pamiętam tylko ze rabaty nie mogą być też za szerokie, gdzieś Danusia pisała jakie maksymalnie mogą być. Może zamiast te z boków poszerzać to jakieś wyspy na środku trawnika porobisz.
anbu 21:31, 13 gru 2016

Ha ha a ja usilnie się chcę swojej wyspy - nerki pozbyć
23:35, 13 gru 2016
Albo w tych szerszych miejscach gaiki z drzew porobić, np kilka brzóz i będzie fajnie odbijać
Kindzia 19:45, 15 gru 2016

Chyba Danusia pisała, że rabaty max 3,5 metra szerokości powinny mieć...ale głowy sobie nie dam uciąć...
22:53, 15 gru 2016
Danusia pisała, że niezbyt szerokie, bo inaczej ciężko zaplanować nasadzenia
jolanka 17:44, 16 gru 2016

Zanim odpowiem cudownym dziewczynom, najpierw muszę upuścić powietrze ufff.

Tak mi juz bylo dobrze, choroba odpuściła, w pracy do przodu, zamierzałam i Święta i planowanie ogródeczka uskuteczniać Anulka- Zana zrobiła mi piekną niespodziankę, za dekoracje, wzorem ogrodowiskowego szaleństwa zamierzałam sie zabrać - nic tylko sama radość.

No i nie trzeba się za wcześnie cieszyć:(

Przedwczoraj eM jadąc na śliskiej jezdni wpadł do rowu, tego niestety europejskiego, czyli wysokości Alp Wyciągała go pomoc drogowa. Na szczęście jemu nic sie nie stało ale samochód w warsztacie, do Świąt pewnie go nie oddadzą. Mieszkanie poza miastem ma swoje cudowne strony ale nie w takim przypadku Masakra. Atmosferę szlag trafił, o ozdobach to nawet nie myślę, nie wiem jak i czym dojadę do pracy, zakupy sąsiedzi ofiarowują się robić...a mnie się chce tylko płakać.
Prosiłam, żeby wtedy nie jechał bo bylo niebezpiecznie na drodze - no ale przecież on jest ten mistrz świata kierownicy, KURNA, niewiele brakowało...mam ochotę go zabić