żeby mój eMuś chciał takie zakupy robić.... Piękny ambrowiec, choć igiełki piękniejsze.
To sesleria Kupiłam po raz pierwszy jesienią. Miałam duże wątpliwości ale teraz mi sie podoba
Ten szczepiony to być może też by mi się przydał Zaraz będę pokazywala rabatę gdzie sama nie wiem co posadzić. Chciałabym coś szczepionego ale malo miejsca jest
Łucja, ty mnie nie nerwiaj Mnie na zdjęciach się podobał no to wzięłam
Hmm... to może posadzę na zewnętrznym płocie, to niczego nie będzie mial po drodze. Dobrze, że to mówisz, muszę dobrze miejscówke mu wybrać
Iwonko, kiedy przeczytałam to, co mi napisałaś, zadzwoniłam do szkółki gdzie go kupowałam. Pani sprawdziła, że na fakturach ma napisane, że to ten "normalny". zapewniała na 100%. Oglądałam te zdjęcia i wydaje się, że miałaś rację Gałązki są do boku.
Wiesz, gdyby się okazało, że to Slender to też by się nic nie stalo tylko musiałabym posadzić w innym niz zaplanowałam miejscu Buziaki dla Ciebie za czujność
Ba, wiosna idzie
Kasiu, u mnie jeszcze duuużo brakuje, to przecież dopiero początek Cieszyłabym się, gdyby w tym roku przynajmniej tak "ogólnie" udało by mi się obsadzić ogród W przyszłym mogłabym zająć się porządkowaniem nasadzeń Marzę ?
Ja mam 5 bylinowych: Little Artist. Tylko one są malutkie, rosną pomiędzy roślinami na ziemi Chciałabym posadzić je blisko tarasu pomiędzy różami Ale pewnie jak to zwykle bywa, posadzę "na oko" jak przyjdą