Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 18:17, 25 mar 2017

anka_ napisał(a)
żeby mój eMuś chciał takie zakupy robić.... Piękny ambrowiec, choć igiełki piękniejsze.

Emusia trzeba prowadzić we własciwe alejki w szkółce Robić miny oglądając metki, wracać kilka razy w to samo miejsce Wtedy "sam" kupi Hihi

Igielki też fajne ale małe to będzie
jolanka 18:18, 25 mar 2017

kokunia napisał(a)
Witam. Mam prośbę: możesz mi napisać na priv, gdzie kupiłaś takie ładne sadzonki bukszpanów i w jakiej były cenie? Widziałam u Ciebie na 3 str. Świetnie wyglądają wsadzone jako obwódka. Jola

OK, za chwilę wyślę
jolanka 18:19, 25 mar 2017

Kasya napisał(a)

u Melona byly wieksze

To podjadę może któregoś dnia ale dopiero w przyszłym tygodniu Wieczorami dopiero będe wracać do domu
jolanka 18:21, 25 mar 2017

ren133 napisał(a)

eM ma dobry gust Lubię ambrowce i tez mam jednego
Pozdrawiam i życzę słonecznego week-endu Jolu

Całuski Reniu
AnnaCh 18:22, 25 mar 2017

No eMuś ma gust ogrodowy
Mojemu jedynie spodobała się kiedyś taka płacząca wierzba, którą sobie kpił i teraz jest moją zmorą na rabacie
jolanka 18:27, 25 mar 2017

Dla Ani-Anbu

Jodła lasiocarpa compacta

dzisiejsze zdjęcia (śmiecie to patyki ścinanych hortensji)

Zdjęcia z ub. roku - sama, na drugim widać ją obok katalpy po prawej

jolanka 18:40, 25 mar 2017

A teraz rabatka przy furtce, która męczy mnie od roku
Wymiary to: 2,40 x 3,40. (2,40 wzdłuż ogrodzenia)

Po prawej stronie jest dalszy ciąg ogrodzenia. Myślałam posadzić "coś" zasłaniającego: albo takie same tuje albo np. golden szmaragd. a przed nimi szczepionego...no i tu pojawia się problem

Miałam ochotę na platana Alpens Globe ale chyba sie nie zmieści - korzenie ma hoho. To co? Klona, katalpę, a może coć niższego? Kurcze, muszę to w końcu dokończyć.

Posadzone są bukszpany, ostrokrzew, powiniczki bylinowe, małe trawki a zaraz będą tulipany. Pod ogrodzenie zastawione miejsce

_Martini_ 18:51, 25 mar 2017

Ja mam i klona i katalpę obok siebie. Bardziej mi się podoba katalpa, ma duże soczyście zielone liście. Klon przy niej wygląda jakoś smętnie. To miejsce u Ciebie przypomina mi rabatę u Any_art.
JoannA 19:13, 25 mar 2017

jolanka napisał(a)
A teraz rabatka przy furtce, która męczy mnie od roku
Wymiary to: 2,40 x 3,40. (2,40 wzdłuż ogrodzenia)

Po prawej stronie jest dalszy ciąg ogrodzenia. Myślałam posadzić "coś" zasłaniającego: albo takie same tuje albo np. golden szmaragd. a przed nimi szczepionego...no i tu pojawia się problem

Miałam ochotę na platana Alpens Globe ale chyba sie nie zmieści - korzenie ma hoho. To co? Klona, katalpę, a może coć niższego? Kurcze, muszę to w końcu dokończyć.

Posadzone są bukszpany, ostrokrzew, powiniczki bylinowe, małe trawki a zaraz będą tulipany. Pod ogrodzenie zastawione miejsce

To moja propozycja
http://ladnydom.pl/Ogrody/51,113408,19103038.html?i=5
jolanka 19:26, 25 mar 2017

_Martini_ napisał(a)
Ja mam i klona i katalpę obok siebie. Bardziej mi się podoba katalpa, ma duże soczyście zielone liście. Klon przy niej wygląda jakoś smętnie. To miejsce u Ciebie przypomina mi rabatę u Any_art.

Martynka, katalpy lubię, mam Nanę tylko nie szczepioną a niską i Aureę. Jedyny minus to to, że dlugo startuje;( Nie będzie tu za długo badylków ? Myslisz, że przy tych wymiarach rabaty zmieści się? I te tuje tu pakować?