Pięknie wiosennie. Foty cudne ale co to za trawka? Nie widziałam jeszcze takiej, a trzeba przyznać, że ślicznie wygląda
Ambrowca oglądać będę u Ciebie mam sześć, ale szczepionych na pniu, więc to takie małe kulki będą, a Twój zapowiada się na duże piękne drzewo Będzie pięknie...
Jolanko też kupiłam Paul Farges Summer Snow i nie wiem, czy dobrze jednak. Chcę go posadzić w bluszcz na płocie, a pani ze sklepu mi powiedziała, że on mi zagłuszyć bluszcz. Jej zagłuszył duże tuje. No i mam dylemat.
... ambrowiec. Super! Uwielbiam gdyby mój eM miał takie zachcianki... też bym się bez słowa zgodziła. Przepięknie się przebarwia. A czy będziesz /eM będzie zawiedziony jak nie będzie to jednak Slender? Patrzyłam na mojego patyczaka Slendera i na twojego i wydaje mi się jednak, że to normalny. Mam slendera młodego jak twój nabytek. Wszystkie gałązki rosną mu w górę jak u amanogawy. Tu widzę je pod kątem prostym. Jeżeli mam być szczera to piękniej przebarwiał się na jesieni zwykły ambrowiec w zaprzyjaźnionym ogrodniczym niż mój gatunkowy Slender.u mnie na 102 stronie jest mój patyczak do ew. porównań. Coby nie było to absolutnie piękne drzewo.