Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 20:11, 27 mar 2017

Dziewczyny, miałam dzisiaj baaardzo ciężki dzień. Nie zagłębiając sie w szczegóły nie spodziewałam się, że można łamać prawo i patrząc prosto w oczy "mówić" : to niej ja, to on, a ja "muszę" wrrrr
Po 12 godzinach rozmów, sytuacja jest wyklarowana, "po mojemu", zgodnie z prawem, ale czuję się jakby ktos wyrywał mi moje emocje po kawałku. Jestem wściekła, jestem rozgoryczona, jestem rozczarowana, zastanawiam się, gdzie ja żyję i dlaczego podłość i niekompetencja (po polsku: k...wo) wyłażą na wierzch
inka74 20:52, 27 mar 2017

Joluś - tulę mocno. Czasami z niektórych wychodzi takie buractwo. Po prostu bardzo trudno ludziom się przyznać, że coś zrobili źle. Gdybym była bliżej przyjechałabym z czymś dobrym na poprawę nastroju.

W sumie miałam napisać o rabacie bo coś mi chodzi po głowie ale teraz nie będę ci zawracać głowy. Jedno tylko - magnolie nie lubią przeciągów a tam pisałaś wieje.
AsiaK_Z 20:55, 27 mar 2017

Jolu, bo zapanowała taka "bylejakość" w każdej jednej dziedzinie. Od wychowania począwszy... szkoda gadać... Spokoju Ci życzę Kochana
jolanka 21:04, 27 mar 2017

inka74 napisał(a)
Joluś - tulę mocno. Czasami z niektórych wychodzi takie buractwo. Po prostu bardzo trudno ludziom się przyznać, że coś zrobili źle. Gdybym była bliżej przyjechałabym z czymś dobrym na poprawę nastroju.

W sumie miałam napisać o rabacie bo coś mi chodzi po głowie ale teraz nie będę ci zawracać głowy. Jedno tylko - magnolie nie lubią przeciągów a tam pisałaś wieje.

Dzieki Iwonko kochana. Oj, przydałoby się dzisiaj Gdyby to było tylko buractwo to trudno, ale podłość z premedytacją No cóż, sytuacja sie wyklarowała ale caly dzien miałam do tylu. najgorsze jest to, że musiałam pracować "normalnie", usmiechając sie i "głaszcząc" a wyć mi sie chcialo. Dobrze, że juz po wszystkim

Dla Ciebie

jolanka 21:07, 27 mar 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Jolu, bo zapanowała taka "bylejakość" w każdej jednej dziedzinie. Od wychowania począwszy... szkoda gadać... Spokoju Ci życzę Kochana

Całuski za dobre słowo Asiu,
Masz rację, ta bylejakość to ostatnio niestety norma Straszne

Zana 21:08, 27 mar 2017

Joluś, rozumiem Cię. Też miałam kiedyś taką absolutnie wredną sytuację, byłam jeszcze młoda i naiwna. No i bardziej "doświadczeni" załatwili mnie na cacy. Chamstwo ludzie nie zna granic
jolanka 21:10, 27 mar 2017

Na poprawę nastroju trochę pisma obrazkowego, wiosennego

jolanka 21:12, 27 mar 2017

inka74 21:14, 27 mar 2017

Piękne krokusy. Robią wrażenie w takiej gromadzie. Co ten na pierwszym zdjęciu ma w środku za owada?
olga80 21:14, 27 mar 2017

piękne krokusy na jesień muszę posadzić ich więcej u siebie teraz nacieszę oczy Twoimi