Reniu, nie bardzo teraz zrobić mu zdjęcia a nie mam innych. Tego miejsca raczej nie pokazywalam bo to przechowalnia. Kupilam go jako krzaczek ale powycinalam gałęzie i prowadzęna drzewko. Trochę żałuję bo mogłam zostawić mu ze trzy pieńki. Powinnam go przesądzić w bardziej eksponowane miejsce ale nie wiem czy nie jest za późno tzn chodzi o jego wielkosc
Posluchalam się Ciebie i tez dajemy teraz raz dziennie. Sama nie robię takich ptasich pysznosci jak Ty, kupuje kule tłuszczowe z ziarnami w L. Albo w J.
Halinko, poczytywalam u Ciebie o chróbskach Przykro, ze dopada nas "coś" coraz częściej. Dobrze, ze juz lepiej, oby tfu, tfu, tak dalej
Dziękuje za pochwały zdjeciowe Mam Nikkona, myślę, ze jak będziesz kupować dla siebie, to może będę umiała podpowiedzieć. Kasia tez ma dobry aparat.
Haha, grujecznik dał czadu
Turzyce mam rok i jak na razie się nie pokłada ale ma pod tujami trochę ciasno. Wiosna będę przesuwać do przodu i dzielic , wtedy dopiero zobacze jak naprawdę rośnie
Te sosenki to Bregeon.
Na razie tak. Ma dopiero rok i jest dosyć sztywna. Może u Ciebie jej za dobrze A poważniej, u mnie piach, nie ma za dużo wody, jest jej ciasno bo za blisko tui posadzilam Kasku, może daj jej takie niskie podpory okrągłe jak do roz czy piwonii?
Ja w tym roku to myslalam ze ja ukatrupilam wiosna bo scinalam dosyć późno i miała juz spkre przyrosty Ona chyba lubi takie trudniejsze warunki wtedybsie nie pokłada.