Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 08:08, 02 lut 2018

anka_ napisał(a)
Jolu ale masz cudownych, skrzydlatych gości. Czubatki nigdy na żywo nie widziałam.
A w ogrodzie już wiosennie u ciebie sie robi.

Najfajniejszy widok miałam kiedy razem do karmnika przylatywało 4 rodzaje sikorek, bogatka, modraszka, czubatka i uboga
Tylko szybkie to i zanim aparat wezmę to juz ich nie ma
Wiosny czekam..... Wołam głośno, słychać?
jolanka 08:11, 02 lut 2018

inka74 napisał(a)
Jolcia ogród iście wiosenny. Tak cudnych gości skrzydlatych zazdraszczam. U mnie same sikorki i wróble ale to też wdzięczni goście do obserwacji

Niechby juz rzeczywiście wiosennej było ale prognozy jeszcze marne. W lutym ma być nawet poniżej 10-12 stopni na minusie. Oby się nie sprawdziły.

Katalog Austina czytam Hmm, ładne som
Gosiek33 08:51, 02 lut 2018

jolanka napisał(a)

Dzięki, goście zaczynają juz śpiewać a to oznacza, ze wiosna blisko

U Ciebie też wiosenne trele?
Gosiek33 08:52, 02 lut 2018

jolanka napisał(a)

Najfajniejszy widok miałam kiedy razem do karmnika przylatywało 4 rodzaje sikorek, bogatka, modraszka, czubatka i uboga
Tylko szybkie to i zanim aparat wezmę to juz ich nie ma
Wiosny czekam..... Wołam głośno, słychać?

u mnie podobnie, ale czubatka tylko od wielkiego dzwony, za to sosnówka jest non stop
inka74 10:06, 02 lut 2018

Nowy Tantau mam. Chyba już tu wyczerpałam chciejstwa - 3 mam w koszyku. Austina jedna tylko jeszcze mi się marzy - William Shakespeare dla jego ogromnych kwiatów tylko nie wiem czy w donicy da radę. To spora róża. No i problem bo w koszyku 5 róż a miejsca na 2-3 (( dlatego czekam z ostatecznym wyborem.
jolanka 10:22, 02 lut 2018

Gosiek33 napisał(a)

U Ciebie też wiosenne trele?

I to jakie Nawet widziałam, ze kręcą się koło budki lęgowej Hihi
jolanka 10:22, 02 lut 2018

Gosiek33 napisał(a)

u mnie podobnie, ale czubatka tylko od wielkiego dzwony, za to sosnówka jest non stop

To tak samo
jolanka 10:29, 02 lut 2018

inka74 napisał(a)
Nowy Tantau mam. Chyba już tu wyczerpałam chciejstwa - 3 mam w koszyku. Austina jedna tylko jeszcze mi się marzy - William Shakespeare dla jego ogromnych kwiatów tylko nie wiem czy w donicy da radę. To spora róża. No i problem bo w koszyku 5 róż a miejsca na 2-3 (( dlatego czekam z ostatecznym wyborem.

Iwonka, ja mam WS i jestem nim zachwycona Przemarzł mi w ub baaardzo mocno. Myślałam, ze nic z niego nie będzie a on okazał się jedna z najzdrowszych i najpiękniejszych u mnie Co do donicy to mam wątpliwości To jest duuuuża róża. Teraz pisze z tabletka ale później jak będziesz chciała to mogę wieczorem ją pokazać.

A gdzie zamawiałaś? W F? Pisałaś u siebie co?
Kasia_CS 10:54, 02 lut 2018

Ja mam Williama z Florib... Byl wyjątkowo zdrowy jak na pierwszy sezon Tylko kwiaty narazie zwieszone i dość krótko sie utrzymywały - ale to raczej pokutuje tegoroczna niesprzyjająca pogoda Ale kwiat faaajny, duży i pachnący
tulucy 11:31, 02 lut 2018

Dziś jak szłam do domu, to generalnie wszędzie cicho było, jak dochodziłam do własnego domu, to taki rejwach... Chyba pół osiedla mam na stołówce ale to fajnie...