Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

inka74 09:35, 05 lut 2018

Joluś - dziękuję za Wiliamka. No ładny jest skubany a co dziwne nie ma go już na stronie Austina. W albumie tylko wzmianka na końcu. Chyba się z niej wycofują.

Nie wiem czy u ciebie też tak zimno się zrobiło. Mi drzwi zamarzły w samochodzie. Musiałam suszarką rozmrażać bo WD40 nie pomogło
tulucy 10:29, 05 lut 2018

U nas coś w nocy popruszyło, ale minimalnie, a mrozek trzyma, domowy mi pokazał o 8 rano -6, to znaczy że na rtęciowym na zewnątrz jak nic -8. Teraz pokazuje -3,5, sprawdzę zewnętrzny, jak wyjdę stołówki uzupełnić.
jolanka 16:49, 05 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale Ci tego teatru zazdroszczę.....wieki całe nie byłam....ostatnio jak dzieci były małe na jakimś przedstawieniu dla Nich

Sylwia, trzeba sobie postanowić i wybierać fajne przedstawienia. Kupować bilety z wyprzedzeniem i wtedy nie ma przeproś Inaczej zawsze będzie powód, ze później, ze nie mam czasu...
jolanka 16:56, 05 lut 2018

anka_ napisał(a)
Aż weszłam na stronę teatru zobaczyć na czym byłaś Jolu. Muszę przyznać, że nawet na fotkach ze sztuki te świerki robią wrażenie.
Hm... ja kilkanaście lat nie byłam w teatrze... dziczeje człowiek...

A widzisz? Ania, ja często chodzę a właściwie jeżdżę Mam nadzieję, ze zachecilam Cię do tego aby pójść. Ja jeżdże czesto w wiekszej grupie z koleżankami. Czasami z eMem. To zupełnie inny odbiór sztuki. Poza tym warto czasami oderwac się od codzienności
jolanka 17:02, 05 lut 2018

inka74 napisał(a)
Joluś - dziękuję za Wiliamka. No ładny jest skubany a co dziwne nie ma go już na stronie Austina. W albumie tylko wzmianka na końcu. Chyba się z niej wycofują.

Nie wiem czy u ciebie też tak zimno się zrobiło. Mi drzwi zamarzły w samochodzie. Musiałam suszarką rozmrażać bo WD40 nie pomogło

Nie za ma co
Niech sobie Austin wycofuje a mnie się i tak podoba. Przecież on ma u mnie 1 rok
Oj zimno, zimno ale samochod stoi w garażu to nie muszę się martwić. Musiała się dostać u Ciebie woda do tych drzwi Kiedyś wiele lat temu zdarzyło mi się chuchać do zamka
jolanka 17:04, 05 lut 2018

tulucy napisał(a)
U nas coś w nocy popruszyło, ale minimalnie, a mrozek trzyma, domowy mi pokazał o 8 rano -6, to znaczy że na rtęciowym na zewnątrz jak nic -8. Teraz pokazuje -3,5, sprawdzę zewnętrzny, jak wyjdę stołówki uzupełnić.

Kurcze, jak mroźno to śniegu mało a wtedy dopiero potrzebny. Żadnego drzewka nie okręciłam jak do tej pory, nawet ambrowca czy judaszowca. Zobaczymy czy mi się uda
tulucy 17:36, 05 lut 2018

Właśnie przez brak śniegu zrobiłam jednak różom kopczyki. I te duże wahania temperatury, w dzień słońce nagrzewa, w nocy ściska mróz. Niech mają jakąś kołderkę.

Do teatru jeździmy z m latem, jak dzieci są na wyjazdach. Kwadrat gra w lipcu. Na poważne sztuki się nie piszę...
Kasia_CS 17:53, 05 lut 2018

Ja rodzicom zawsze do Kwadratu własnie kupuję na różne okazje bilety A sama.. no cóż.. nie pamiętam kiedy byłam...
inka74 06:31, 06 lut 2018

Ja do Capitolu lubię chodzić. Wykorzystuję też okazje jak przyjedzie teatr do nas do domu kultury czy starego kina. Czasami fajne sztuki można obejrzeć i za nieduże pieniądze są bilety.
jolanka 11:55, 06 lut 2018

tulucy napisał(a)
Właśnie przez brak śniegu zrobiłam jednak różom kopczyki. I te duże wahania temperatury, w dzień słońce nagrzewa, w nocy ściska mróz. Niech mają jakąś kołderkę.

Do teatru jeździmy z m latem, jak dzieci są na wyjazdach. Kwadrat gra w lipcu. Na poważne sztuki się nie piszę...

Ja się obserwuję bo nie obsypałam powojnikow. Liczę na dobrą zmianę pogody.
Łucja, ja lubię w teatrze wszystko a właśnie w wakacje to mam najmniej czasu