Z tą Genie to prawie każdy ma kłopot. Delikatne to jak księżniczka na ziarnku grochu Ja się je odważę jej kupić, za zimno u mnie . Może ją trzeba jakoś dodatkowo zabezpieczać na zimę?
Widziałam u Ciebie tę trzmielinę Żałuję, że jej nie mam, przecudna jest Może w tym roku uda mi sie ją kupić
Niewiele wiosennych roślin jest jeszcze w moim ogrodzie więc cieszy mnie każda
Teraz sporo przesadzam więc nie pokazuję zbyt dużo fotek. Jak na razie ruszyły prawie wszystkie drzewa i krzewy. Róże różnie Czekam na byliny i trawy. Mieszkam w takim miejscu gdzie wegetacja rusza o wiele później.
Miały być burzę ale poszły do je gdzieś bokiem. Kilka razy zagrzmiało, kilka kropel wody spadło i nic Ogród nie podlany. Zmusiłam eMa do skoszenia trawnika bo przecież będzie potem mokro a teraz czeka mnie podlewanie
U mnie też nic nie padało.A szkoda, bo juz od kilku dni zero deszczu.
Tylko doniczkowe na dworze podlałam i tyle.Jutro pewnie wieczorkiem większe podlewanie trzeba zrobić
A ja spragniona szerszych kadrów jestem. Pamiętam jak były plany robione z drzewami przy budynku i dużo było wszelkich szerszych widoczków.. a teraz zupełnie jakoś zapomniałam jak to wszystko wygląda Ale front kojarzę, bo tam działałaś jesienią z fotkami tulipanowca bodajże
No tylko postraszyło.. u nas też dzisiaj było koszenie, dobrze, że chociaż popadało tyle ile popadało. Już mogliśmy sobie podlewanko trawnika darować chociaż.
Miałam nadzieję, że podleje mi gród a tu figa z makiem
Dzisiaj nie dałam rady sama tego zrobić, rano koniecznie muszę bo rośliny popadają. Że też nigdy nie ma tak, jak byśmy chcieli Zawsze odwrotnie.