Iwk4
13:59, 04 maj 2016

W sobotę po ogrodowych poczynaniach stan w tej części ogrodu wyglądał tak:
W niedzielę odpoczywaliśmy i nabieraliśmy sił ...
Zbyszek miał chyba za dużo czasu, bo stwierdził, że obrzeża nie sa wkopane w poziomie i trzeba poprawiać
Uoarł się, by dokończyć wszystko tutaj, więc pomierzył i na poniedziałek zaplanowaliśmy dokupić 8 brakujących obrzeży ...
W poniedziałek wczesnym rankiem rozpoczęły się dalsze prace - poprawianie
Potem wysypaliśmy ziemię, ubiliśmy, nawieźliśmy granulowanym nawozem do trawy...
Okazało się, że obwódka warzywnika znacznie wystaje poza poziom ziemi, gdzie będzie trawnik. Nie podoba mi się to, desek miało tak mocno nie być widać ... Weź się człowieku odezwij, to dostaniesz po łbie
Myślałam sobie, jak zagadnąć, by nie urazić e-Ma
A on był taki dumny z wykonanej pracy.
Czas gonił, więc szybko wkopał krawężniki na ostatniej planowanej rabacie, gdzie zostaje forsycja ( M chwilowo wygrał tą bitwę
)
W niedzielę odpoczywaliśmy i nabieraliśmy sił ...
Zbyszek miał chyba za dużo czasu, bo stwierdził, że obrzeża nie sa wkopane w poziomie i trzeba poprawiać

W poniedziałek wczesnym rankiem rozpoczęły się dalsze prace - poprawianie

Potem wysypaliśmy ziemię, ubiliśmy, nawieźliśmy granulowanym nawozem do trawy...
Okazało się, że obwódka warzywnika znacznie wystaje poza poziom ziemi, gdzie będzie trawnik. Nie podoba mi się to, desek miało tak mocno nie być widać ... Weź się człowieku odezwij, to dostaniesz po łbie

Czas gonił, więc szybko wkopał krawężniki na ostatniej planowanej rabacie, gdzie zostaje forsycja ( M chwilowo wygrał tą bitwę