Madzia myślę, że srebrnoniebieskie trawy do choinek nie bardzo o trawach jednorocznych nie myślę to nie dla mnie to musi być rabata samoobsługowa odnośnie red barona też mi przemknął przez głowę tylko co do niego carexy chyba są za niskie do tej rabaty i zginą w całości, byłaś u mnie to wiesz jak to mniej wiecej wygląda
Graby są zbyt nikłe, prawie niewidoczne w dodatku brzydkie, łyse, krzywe. Nie mają żadnego znaczenia na tej rabacie, nic nie wnoszą, bo zielone na tle zielonego.
Cała rabata z rozchodników - nudy niestety. Posadź zupełnie co innego, dom z naprzeciwka musi zostać przygaszony, zasłonięty tym co będzie w twoim ogrodzie rosło. Ja bym nie chciała żeby cudze okna wisiały nad moim ogrodem.
Danusiu bardzo dziękuję za wytyczne czyli co pozbyć się grabów ? i posadzić buki jeśli tak to co jak na rysunku od dołu je przyciąć czy mogą rosnąc kolumnowo ? i kolejne pytanie czy hortensje bukietowe wytrzymają na tej patelni ?
Iwonka powiem szczerze ze Danusia wywróciła mi świat do góry nogami miały być trawy, marzyłam o grabach a powinny być buki i co tu robić ??
o trzcinniku nie myślałam fajnie wygląda dobrze chyba by wyglądał przy rozplenicy