Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Psiamama 00:32, 02 cze 2016

Dama wśród trawek będzie pięknie wyglądać myślę że powinna mieć właśnie jednolite zwiewne otoczenie.
Kasia_CS 01:03, 02 cze 2016

Anula, dotarłam ponownie Twoj wątek nadrobiony! I dobrze, bo oprócz pięknych zdjęć ogrodu pojawił się cudny rudasek! Glasku glasku

Widzisz, a ja mam u siebie i różowe i niebieskie (fioletowe?)szalwie -kupowałam w CO na Glebockiej

A to CO na Plochocińskiej to gigant! Ale wyszlam tylko z zurawka, stipa i carexem. Miałam mało czasu i męża na karku

Pytalas o białe kwiatuszki u mnie-to lepnica nadmorska-na słoneczko się nadaje. Jutro będę cykac fotki, bo wsadzalam już prawie po ciemku
Kawa 08:05, 02 cze 2016

Ania śliczna ta rabatka
i super foty robisz baaaardzo mi sie podobają

ps. nie wiem jak irys może być "nieogrodowiskowy"

Zana 09:23, 02 cze 2016

Basiu jeżeli to ten Stanisławów za NMD to nawet całkiem niedaleko mam Za pochwałę dziękuję
Zana 09:29, 02 cze 2016

Paweł bardzo się cieszę, że Ci się podoba. Jak zobaczyłam tę różową szałwię w pełnym rozkwicie to się wkurzyłam, ale potem stwierdziłam, że może ona nawet fajniej tam pasuje. Dwie różowe na podmianę niebieskich może jakoś wygrzebię w co.
Na tę trawkę wpadłam przypadkowo na pincie. Zaczęłam czytać, ale trochę mało jest o niej informacji. Na Ogrodowisku Danusia poświęciła jej kiedyś artykuł. Mam nadzieję, że mi ten sporobolus nie wygnije zimą na tej rabacie, bo wtedy to chyba kłosownicę tam wsadzę i będzie święty spokój z eksperymentami
Zana 09:31, 02 cze 2016

Asiula ja przecież nie jestem kocią ekspertką!. To przypadek czysty jest i fajnie, że się akurat udało! Ale kolejnego kocurka chętnie obejrzę.

Danusię nawet miałam zamiar podpytać w sprawie otoczenia damy, ale jakoś tak mi trochę głupio.
Zana 09:32, 02 cze 2016

Jolanka już widziałam, dzięki
iwka 09:34, 02 cze 2016

chyba namieszałam z tą rzeźbą, bo jak się bardziej wpatrzyłam to fontanna u mnie jest link do tego ogrodu

ależ Ty masz urokliwe to swoje miejsce
Zana 09:34, 02 cze 2016

Aga no właśnie coraz bardziej jestem do tej koncepcji przekonana. Dziękuję za opinię. Może ktoś się jeszcze wypowie.
Zana 09:37, 02 cze 2016

Kasiu z małego rudaska to już niezły rozrabiaka jest. No z Płochocińskiej trudno wyjść z pustymi rękami, nawet jak się tam wpadnie tylko na chwilkę i z mężem na karku. Za nazwę dziękuję, ale jak na pełne słońce to u mnie możliwe dopiero chyba w przyszłym roku.