Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 21:30, 23 maj 2016

katiaxx napisał(a)
Nie wiem jak można było tak długo ukrywać taki ogród . skandal.
PS. Jestem kociej maści z natury

Och Kasia, to jest skandal nad skandale po prostu. Tak serio to przecież tylko zdjęcia może ładne
A naturalne rude umaszczenie to moje ulubione
Zana 21:35, 23 maj 2016

babka napisał(a)
Nawet rudera pięknie się prezentuje w takim otoczeniu. Robi niezłe tło
Rodki lubię ale u kogoś, Twój ogód jest dla nich chyba stworzony.
Rzeźba z cyckami robi furrorę

Rudera już trochę się dzięki bujności zieloności przysłoniła, gdyby jeszcze ten dach runął to już by było całkiem nieźle. Rodki można powiedzieć, że odkryłam na nowo w ubiegłym roku, a wcześniej mogły dla mnie nie istnieć. Rzeźbie muszę wreszcie zrobić jakieś eleganckie otoczenie, na razie zrobiłam początek i są dwie róże Munstead Wood i trzy śmiałki Goldtau. No i stanęłam koncepcyjnie. Co i róż coś mi przychodzi do głowy, ale do niczego nie jestem do końca przekonana.
Zana 21:36, 23 maj 2016

agata19762 napisał(a)
Aniu szalejesz z tym wątkiem.
Cudne foteczki robisz.

Lubię ten Twój niespotykany ogród...

Rudaska pogłaskałam

Agatko, ja nie wiem czy ja szaleję. Duuużo osób tu zagląda, ale to bardzo fajne i miłe jest. Rudasek Florek pogłaskany od Ciebie
Zana 21:37, 23 maj 2016

L00zak napisał(a)
Super fotki
A Rh i czosnki rewelacja

No ten rodek to mi się chyba udał, jak mi zdechnie przez zimę to się zaryczę, łeee..
siakowa 21:40, 23 maj 2016

Cudna sesja !!
Zana 21:41, 23 maj 2016

zoja napisał(a)
chyba lubisz fiolety
gra słów i zdjęć świetna

No właśnie też jakoś tak sobie uświadomiłam niedawno, że lubię fiolety i niebieski w ogrodzie. Teraz kupiłam szałwię i jak się zaczęła rozwijać okazało się, że jest różowa to się z lekka zirytowałam. A kiedyś niebieski był blee... A to przecież kolor, który z każdym innym świetnie się komponuje w ogrodzie.
Zana 21:44, 23 maj 2016

MariBere napisał(a)
Uff. Po kilku dniach wyścigu udało mi się nadrobić.
Piękne zdjęcia i ciekawe cieniste rabaty. I ta rzeźba. Ona mi tak bardzo przypomina Małą Syrenkę z Kopenhagi. Twoja pod magnolią. Tamta na kamieniach w wodzie.
A może Twoja to też syrena? Nie zauważyłam na zdjęciach nóg

Marysiu, dama jak najbardziej odnóża posiada. Ale swego czasu też miałam takie skojarzenie, to chyba przez tę pozę. Rzeźba błaga o piękną oprawę roślinną a ja ciągle w koncepcyjnym rozkroku.
Zana 21:45, 23 maj 2016

uziemiona napisał(a)
Cud, miód, malina! Foty jak zwykle artystyczne.

Ach Asiu, dziękuję
Zana 21:48, 23 maj 2016

inka74 napisał(a)
Jak zwykle pięknie zrobione zdjęcie. Masz artystyczną duszę. Czosnki super. Też bardzo je lubię. Toszka metodę na ich rozmnażanie podpowiedziała. Zapisałam sobie na wątku. W tym roku wypróbuję bo uwielbiam giganty jednak 4-5 zł za cebulkę boli a z 5-10 sztuk bym jeszcze przytulila.
rudy rozrabiaka śliczny.

A bo ja zawsze chciałam być artystką, ale opatrzność talentu jakiegokolwiek poskąpiła. Może mi ta dusza na zdjęciach trochę wychodzi. Czytałam o rozmnażaniu, muszę jeszcze zapisać. Ale pewnie i tak zapomnę w natłoku różnych innych spraw.
Zana 21:49, 23 maj 2016

Kasya napisał(a)

sliczny jest z takimi ciemnymi oczkami

Kasia, jak go zobaczyłam w tę sobotę już w pełni rozwiniętego to stałam przed nim i się zagapiłam och i ach. Obym go tylko kurcze nie zaczarowała