Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 22:57, 23 maj 2016

Jolanka, zaraz zajrzę. No kocia mama na całego, ale żebyś widziała kociego tatę. Zafiksował się kompletnie całkowicie!
AnnaCh 22:59, 23 maj 2016

Ania, kociak cudny W moich kolorach
A szersze kadry fajne I nie przejmuj się workami i doniczkami, u mnie też ich wszędzie pełno
Zana 23:00, 23 maj 2016

Marta, to jeden z nielicznych orlików, który u mnie przeżył. Raczej mi zdychają. No i jeszcze będą kwitły Nora Barlow kupione jesienią, też jakoś przeżyły. Ja te orliki sadzę a one kaput u mnie. Ale już mnie Toszka oświeciła i chyba wiem jaki błąd robię, za dobrą ziemię im po prostu daję.
Rumianka 23:38, 23 maj 2016

Bardzo klimatycznie w Twoim ogrodzie...a zdjęcia zachwycające...
Monka 06:44, 24 maj 2016

Super zdjęcia
AsiaK_Z 08:02, 24 maj 2016

Aniu, a gdyby rzeźbie dać żagwin - zdjęcie drugie za sasankami. Wtedy wyglądałaby jakby siedziała na kolorowych poduchach
10:38, 24 maj 2016
elzbieta_g napisał(a)

rzeźba i ogród bardzo ładny, śliczne tulipanyzauważyłam , że masz sporo już roślinek, zaznaczam wątek do śledzenia:

piękna ta rzeżba,myślę,że powinnas z niej zrobić motyw przewodni,oś centralną Twojego ogrodu
Makao_J 11:39, 24 maj 2016

Ale masz cienisty ten ogród. Fajnie. Po ostatnich swoich pracach stwierdzam że cieniste rabaty są wygodniejsze.

Kolos faajny.

A rzeźba nieprzerwanie mnie zachwyca. Choć z odległej perspektywy to on dość duuuża jest.
BKosimkArt 12:34, 24 maj 2016

Zana napisał(a)
Marta, to jeden z nielicznych orlików, który u mnie przeżył. Raczej mi zdychają. No i jeszcze będą kwitły Nora Barlow kupione jesienią, też jakoś przeżyły. Ja te orliki sadzę a one kaput u mnie. Ale już mnie Toszka oświeciła i chyba wiem jaki błąd robię, za dobrą ziemię im po prostu daję.

A no widzisz, bo ja mam kiepską to dlatego ładnie rosną
Fajne kadry choć ja wolę zdecydowanie węższe ale na szerszych lepiej można zobaczyć jak wygląda cały ogród...
Dąb piękny, mam taki sam u sąsiadów, istne utrapienie! Liście do tej pory znajduję...
Marga 13:52, 24 maj 2016

Jeszcze raz pochwalę kociaka Cudniasty caramelek (nie wiem czy istnieje kolor karmelowy )! Imię dostał, ale jakie tu już nie napisałaś
Aniu, wpadłam nasycić oczy pięknymi roślinami z Twojego ogrodu i naładowana pozytywną energią zmykam do pracy