Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:44, 15 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
U mnie była tęcza, a raczej kawałęk.. a poza tym wieje ja kw keileckim, przemoczyło mnei na wylot i do duszy z taka pogodą.. jutro ci cykne fotki.. ale one malusie dopiero kiełkują (czarne i białę) a pomarańczowa czy żółta (nie pamiętam) to już dawno wyłaziła)
kurcze, czyli licho je wzieło... skoro jeszcze nic nie widać, ale tyle sztuk...
ana_art 21:45, 15 mar 2014

Nikita napisał(a)
Zaglądam, macham i pozdrawiam.
U mnie dzisiaj chłodno, wietrznie i mokro...gradobicie tez było....aż strach się bać co będzie jutro...zapowiadają jeszcze gorszą pogodę
oby nie...
Juzia 08:31, 16 mar 2014

Ana zasypało Was?
Bo my możemy bałwana lepić
ana_art 09:16, 16 mar 2014

jak kładłam się spać było biało, w nocy padał deszcz, więc rano nie było prawie nic, później znowu zaczęły padać wielkie płatki, a teraz świeci słonko...
Juzia 09:18, 16 mar 2014

ana_art napisał(a)
jak kładłam się spać było biało, w nocy padał deszcz, więc rano nie było prawie nic, później znowu zaczęły padać wielkie płatki, a teraz świeci słonko...

To kopsnij tego słonka
ana_art 09:30, 16 mar 2014

Juzia_G napisał(a)

To kopsnij tego słonka
eee ono takie tymczasowe jak wczoraj, nieśmiało wygląda zza szarych chmur..
Enya73 09:33, 16 mar 2014

W moim stawie przynajmniej poziom wody się podniósł, bo po bezśnieżnej zimie bałam się, że mi staw zaniknie
Gardenarium 09:54, 16 mar 2014

Jak zapowiadali śniegi to myślałam o Tobie No imasz babo śnieg. Grad u nas też zadzwonił na srebrnych kulkach, akurat malowałam nowe domki szaro białe dla owadów Wyleciałam i patrzę - grad.

Dzisiaj ok, będzie dobrze, podobno w przyszły piątek we Wrocku 20 a u mnie 18. Nieźle?

Instagram Ogrodowiska
ana_art 10:42, 16 mar 2014

Gardenarium napisał(a)
Jak zapowiadali śniegi to myślałam o Tobie No imasz babo śnieg. Grad u nas też zadzwonił na srebrnych kulkach, akurat malowałam nowe domki szaro białe dla owadów Wyleciałam i patrzę - grad.

Dzisiaj ok, będzie dobrze, podobno w przyszły piątek we Wrocku 20 a u mnie 18. Nieźle?
Daj Boże Danusiu! bo ja mam plany ogrodowe na weekend. Na lokalnym portalu pisali, że wiatr wiał z prędkością 90km i dawał odczucie temperatury -10, mam nadzieję, że moje cebulowe dadzą radę widzę że trochę krokusów się położyło od tego wiatru i opadów...
Jag_58 11:59, 16 mar 2014

Bądźmy dobrej myśli i byleby do weekendu ,u nas dzisiaj taka pogoda ,że jak się mówi " psa się z domu nie wygoni" deszcz ,deszcz i wiatr ........brrrr... krokusy się pozamykały ,czekaja na słońce tak jak i my .Chociaż z drugiej strony u nas bardzo sucho i deszcz bardzo potrzebny Pozdrawiam niedzielnie i miłego wypoczynku ,można pomyśleć co zmienić w ogrodzie ,bo będzie dobry czas na przesadzanie