Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

atena35 21:43, 30 mar 2014

Ana, wiem, że szukasz skutecznego rozwiązania w bieli. Poczytaj może o farbach PARA.
Moi bliscy znajomi nie mogli się ich pozbyć - takie trwałe, że nowa farba spływała po nich.
kaisog1 22:26, 30 mar 2014

Ana ale winniczek Zbieraj i hoduj, wiesz jaka to kasa?!
ana_art 22:32, 30 mar 2014

kaisog1 napisał(a)
Ana ale winniczek Zbieraj i hoduj, wiesz jaka to kasa?!

Gosiu na szczęście to jedna sztuka...wyobrażasz sobie ile taki gad może pochłonąć... siedziałam pół godziny i patrzyłam jak się przewraca z góry na bok, a potem dzierży do przodu
Bogdzia 22:35, 30 mar 2014

Śliczny winniczek, teraz jakoś ich bardzo mało jest pewnie wszystkie do Francuzów wywieźli.A ogród faktycznie piękny masz.
ana_art 22:43, 30 mar 2014

dziękuję za wszystkie pochwały i nie będę ukrywać ze to miłe..
czy ktoś z Was ma doświadczenia z jarzębiną???? chodzi mi po głowie jarzębina posadzona przed ogrodzeniem. Ostatnuo oglądałam sporo zdjęć jarzębiny. Ładnie kwitnie, ma fajne owoce i efektownie się przebarwiać jej w ogrodach. Jest jakiś powód???
Nikita 22:51, 30 mar 2014

ana_art napisał(a)
Hiacyntowo

Hiacyntowo naprawdę śliczne...ja się tylko zastanawiam jaką ty pozę miałaś jak robiłaś to zdjęcie....na ziemi plackiem leżałaś ??
Madzenka 22:52, 30 mar 2014

Nie mam doświadczeń z jarzębiną.
Domek bym ciut rozbieliła.
Czy malowałaś bo oleju w takim kolorze do tarasu szukam - srebrzysto-szarego
alinak 00:15, 31 mar 2014

ja mam ale zaś siewkę i czekam cierpliwie na owoce ...co ja mam z tymi siewkami ...dopiero pisze o magnolii a tu jeszcze z jarzębiną taka sama fanberia ..mam i do tego na angielce ...jako najwyższe piętro . nie choruje kompletnie a co roczne cięcie skutecznie ją zagęszcza . ostatnio rozdałam 6 dorodnych sztuk ..ptaki przyniosły nasiona z lasu i przez 5 lat nie wyrzuciłam ani jednej siewki ...2 sobie zostawiłam a resztę obdarowałam gości ...w jesieni pięknie wygląda ....polecam .

ale wiedz że piszę o siewce ..te szczepione drzewa znacznie słabsze i chorowite , dlatego zawsze w szkółce podkreślam że nie chcę szczepionego drzewa tylko siewkę ....tak samo jest z wiśniami, śliwami . itp.
ana_art 06:11, 31 mar 2014

Nikita napisał(a)

Hiacyntowo naprawdę śliczne...ja się tylko zastanawiam jaką ty pozę miałaś jak robiłaś to zdjęcie....na ziemi plackiem leżałaś ??
jak to można pobudzić wyobraźnie zaskoczę Cie jak Ci powiem że pozycja była normalna, w kucki bo te hiacynty są w donicy
ana_art 06:18, 31 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Nie mam doświadczeń z jarzębiną.
Domek bym ciut rozbieliła.
Czy malowałaś bo oleju w takim kolorze do tarasu szukam - srebrzysto-szarego
był plan rozbielenia bo za chwilę się u mnie zadrzewni i nie chce przytłaczać ogrodu dodatkowo kolorem. Szukam dlatego czegoś białego, kupiłam lazur remmersa w kolorze białym i srebrzysto-szarym, wypróbowałam ten szary. Szybko muszę zamówić bo w weekend wielkie malowanie dech które przyjadą