Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 07:00, 24 paź 2011

Beatko ja mam wyprowadzony przewód do lampy na słupku ale to ma być jakiś tam czujnik zabezpieczający (?) muszę się dopytać o co z nim chodzi dokładnie ale wiem że być musi właśniew tym miejscu. To nic w myśl 'kropla drąży skałę' może się zdażyć że nie będzie go widać
ana_art 15:50, 24 paź 2011

zaczeli montować przęsła!!! Już za minutkę już za momencik będę miała zamkniętą działkę i żaden pies nie wlezie . Nie żebym miała coś do psów, ale mam dość przeganiania psów z okolicy, które właśnie muszą oznaczyć moje roślinki... albo z radości przewrócić Franka który bawi się na podwórku

Joaska 15:56, 24 paź 2011

Ogrodzenie pierwsza klasa!
Dopracowane w najmniejszym szczególe.
Pszczelarnia 16:01, 24 paź 2011

Się cieszę bardzo! Twojego Franka a mnie ostatnio owczarek sąsiadów serdecznie znienacka pozdrowił na grządce. Serdecznie ale z niejaką siłą pchania.
ana_art 17:29, 24 paź 2011

o Ewo sąsiadów suka (duży mieszaniec) bardzo często skoczyła na mnie znienacka... a chłopaki mają kilka koszulek i spodenek z dziurami od pazurów. Był taki moment że bali się wychodzić na podwórko
ana_art 17:30, 24 paź 2011

Joaska napisał(a)
Ogrodzenie pierwsza klasa!
Dopracowane w najmniejszym szczególe.

dzięki
Kaisia 17:41, 24 paź 2011

Piękne ogrodzenie Aniu, bardzo mi do Ciebie pasuje, teraz działeczka nabiera smaczku.
Pewnie się bardzo cieszysz ja też bym się cieszyła z takiego cuda, trochę czekałaś , ale warto było.
an_tre 19:52, 24 paź 2011

Aniu wpadłam do ciebie po pracy na chwilkę, a teraz ponownie i podziwiałam ogrodzenie inne niż wszystkie cechuje go lekkość i elegancka prostota bardzo mi się podoba sama projektowałaś?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ana_art 21:06, 24 paź 2011

Dziewczyny ono nie jest jeszcze dokończone, trzeba jeszcze podomalowywać gdzieniegdzie miejsca po mocowaniu i to co się 'uszkodziło' w transporcie. Dzisiaj pomazali te miejsca podkładem, jutro będą montowali furtkę i bramę, nie wiem czy zdążą balkony. Nie mniej jednak kształt już widać i cieszę się że już jest baaaardzo !
Aniu jeśli jest tak jak piszesz to bardzo się cieszę bo taki miałam zamysł . Ma być proste, niezbyt masywne, eleganckie. Jak rysowałam ogrodzenie dla wykonawcy to mówił 'takiego prostego to nie robiliśmy, a nie chce pani kręconych szczebelek, żadnych łuków?' szalenie ciekawa jestem jeszcze barierek na balkony, bo też mają być prostę bez zaokrągleń typu 'brzuchy'. Nie widziałam ich jeszcze....
an_tre 21:10, 24 paź 2011

Jestem pełna podziwu Aniu dla twoich zdolności
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies