Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

grapaka 21:20, 24 paź 2011

Piękne artprzęsła.
Sebek 22:10, 24 paź 2011

Bardzo ciekawe te przęsła - podoba mi się bardzo motyw roślinny
kaisog1 22:13, 24 paź 2011

Ania przecudowne ogrodzenie... delikatne, ażurowe, z klasą. Super
shrekol 08:52, 25 paź 2011

ana_art napisał(a)
Beatko ja mam wyprowadzony przewód do lampy na słupku ale to ma być jakiś tam czujnik zabezpieczający (?) muszę się dopytać o co z nim chodzi dokładnie ale wiem że być musi właśniew tym miejscu. To nic w myśl 'kropla drąży skałę' może się zdażyć że nie będzie go widać

Tak niektóre firmy robią że ~ 2-3m dają dodatkowe fotokomórki zabezpieczając przed zamknięciem się bramy, działa to na zasadzie gdy druga fotokomórka nie wychwyci samochodu brama nie zamknie się
W Twoim przypadku to faktycznie głupio będzie wyglądało z jakimś słupkiem chyba faktycznie trzeba lampę dać i na niej to montować

Fajne proste delikatne ogrodzenie
BEATA_S 08:56, 25 paź 2011

Ładne ogrodzenie, delikatne, a listki to chyba zapożyczone od ogrodowiskowego LOGO
ana_art 09:04, 25 paź 2011

shrekol napisał(a)

Beatko ja mam wyprowadzony przewód do lampy na słupku ale to ma być jakiś tam czujnik zabezpieczający (?) muszę się dopytać o co z nim chodzi dokładnie ale wiem że być musi właśniew tym miejscu. To nic w myśl 'kropla drąży skałę' może się zdażyć że nie będzie go widać

Tak niektóre firmy robią że ~ 2-3m dają dodatkowe fotokomórki zabezpieczając przed zamknięciem się bramy, działa to na zasadzie gdy druga fotokomórka nie wychwyci samochodu brama nie zamknie się
W Twoim przypadku to faktycznie głupio będzie wyglądało z jakimś słupkiem chyba faktycznie trzeba lampę dać i na niej to montować

Fajne proste delikatne ogrodzenie

Dopytałam do czego ma być ta fotokomórka i właśnie do tego by brama się nie zmknela jak będzie stał samochód. Oczywiście nie byłabym soba gdybym nie spytala czy nie można tego zamontować bliżej ogrodzenia i usłyszałam 'zobaczymy' czyli jest nadzieja a jeśli nie to będziemy przerabiać rabatę...a co...
ana_art 09:06, 25 paź 2011

Jak się nie może zasadzić bluszczu na płocie to trzeba kombinować tylko to raczej wygląda mi na liście winogronowe (?)
Gardenarium 09:08, 25 paź 2011

Nie widzę tu podobieństwa, bo Ana ma jakby winogronka

Czy masz ocynkowane? bo ja tak.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:10, 25 paź 2011

Ana, a dlaczego chcesz przewalić ogród do góry nogami i spowrotem, powiedz szczerze

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:11, 25 paź 2011

Zapytam jeszcze czy jesteś chętna na spotkanie majowe u Szmitów w Pęchcinie?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies