Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Donia72 13:38, 26 kwi 2014

I znowu mam spore zaległości
Donia72 13:38, 26 kwi 2014

Ale obiecuję poprawę i przeczytam i obejrzę wszystko dokładnie
Pozdrawiam
nicol21 15:41, 26 kwi 2014

ana_art napisał(a)
próbowałam je odgadnąć ale nie mogę znaleźć nazwy. Pamiętam, że w Benexie były w kategorii exclusive. Ma jeszcze różowe na innej rabacie

zapraszam do mnie, bo może nie do końca to te same są [choć na moje oko tak....]. Ja zamawiałam na allegro, to wydaje mi się ze przez przypadek je dostałam, bo niby czemu miałabym żółte z fioletem mieszać...

Pięknie u Ciebie!! te wielkie pełne tulipy są boskie - aż przed ekranem się do nich uśmiechałam kompozycje doniczkowe prima!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Wiola 19:05, 26 kwi 2014

CUDNIE!!!!
Margarete 19:51, 26 kwi 2014

Nie wiem na ktore u ciebie zagłosować jako na najpiekniejsze bo wszystkie cudne.....te liliokształtne w kolorze kremowym takie dostojne, te zółte i pomarańczowe pełne o owalnych płatkach takie milusie, sama sie na ich widok usmiecham, te bordowe obok brzóz piekne i kontrastujące a zestawienie wydawałoby sie niemożliwe do zaakceptowania tych fioletowych z pomarańczowymi bardzo udane.............i teraz sama nie wiem.....musze wrócić i obejrzeć jeszcze raz.......i jeszcze raz..........i jeszcze.........
admete 20:47, 26 kwi 2014

Cześć Ana
Nie wiem czy już dawno temu nie witałam u Ciebie .
Teraz jestem dopiero co po obejrzeniu Twojej wizytówki i brak mi słów żeby opisać mój zachwyt.
Tysiąca stron nie dam rady przejrzeć , a bardzo bym chciała, ale ten sezon obejrzę dokładnie
Ilość cebulowych jest zachwycająca wiosną!!!!!!!!!
Twój ogród tak cudnie się zmienia o każdej porze roku .
Wszystko jest tak dopracowane i tak cudnie się łaczy!!!!
Oj będę jutro chyba cały dzień studiować zdjęcia z Twojej wizytówki hahahahaha.

Pozdrawiam serdecznie Aga

Ps Ana takie małe pytanko mi się nasunęło, a pro po tulipanów/ cebulowych
Jak to jest z nimi u Ciebie w kolejnych sezonach? Wyrasta ich tyle samo? czy mniej?.
Bo ja po moich widzę że ten rok jest dużo gorszy
Ja póki co u siebie sadziłam w koszykach (głupia robota ), ale za rok jak już będę miała zrobione rabaty to będę szła już w ilości hurtowe prosto do ziemi - Twoje zdjęcia jeszcze bardziej mnie do tego pprzekonują .
Mila 20:47, 26 kwi 2014

ana_art napisał(a)
Pomęcze Was exotic emporio bo wart uwagi, długo kwitnie, nie był wykopywany i jest ' bez zmian'

Wygląda jak kwietny dywan, marzenie
ana_art 20:57, 26 kwi 2014

Szafirki w bukszpanach bardzo mnie cieszą

Tess 20:58, 26 kwi 2014

Cudnie skomponowałaś kolory.
No, ale ty masz arystyczne uzdolnienia, to jakże mogłoby być inaczej?
AgnieszkaW 20:59, 26 kwi 2014

Ślicznie, czekałam na Twój spektakl