Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Nula 13:07, 05 maj 2014

Aneta widzę,że u Ciebie w domu prawie"same byki". Ja też ma 10 latka majowego i 10 latkę majową,sama też jestem z 2 maja.Pozdrawiam serdecznie
ana_art 13:16, 05 maj 2014

Nula napisał(a)
Aneta widzę,że u Ciebie w domu prawie"same byki". Ja też ma 10 latka majowego i 10 latkę majową,sama też jestem z 2 maja.Pozdrawiam serdecznie
dosłownie i w przenośni... Jak nic 4 bysiory i jeszcze tata byk
Welka 15:32, 05 maj 2014

Najczęściej cichaczem siedzę u Ciebie, bo z wrażenia brak mi słów na opisanie tak cudnego miejsca. I u Ciebie i u Madżenki jest wszystko ładnie poukładane, ale są też kolory, więc nie ma nudy i uwielbiam do Was zaglądać. A dziś jak znalazł na poprawę humoru po przymrozkach wróciłam do Twoich łanów tulipanów
Pozdrawiam
Kasial 15:41, 05 maj 2014

Witam.
Przypadkiem tutaj trafiłam i muszę przyznać, ze ogród robi wrażenie. Tulipany są moim ulubionymi kwiatami, masz je w każdym kolorze! Super... zanalazłam kolejną isnpirację do mojego ogrodu, który mam nadzieję, kiedyś będzie równie urokliwy jak Twój Anno
Pozdrawiam serdecznie.
Sebek 16:08, 05 maj 2014

Pooglądałem łany tulipanowe i podładowałem akumulatory A pergola prezentuje się świetnie
ana_art 17:06, 05 maj 2014

Sebek napisał(a)
Pooglądałem łany tulipanowe i podładowałem akumulatory A pergola prezentuje się świetnie
ooo to dobrze, ze akumulatory podładowane, idź przewietrz głowę
ana_art 17:19, 05 maj 2014

Kasial napisał(a)
Witam.
Przypadkiem tutaj trafiłam i muszę przyznać, ze ogród robi wrażenie. Tulipany są moim ulubionymi kwiatami, masz je w każdym kolorze! Super... zanalazłam kolejną isnpirację do mojego ogrodu, który mam nadzieję, kiedyś będzie równie urokliwy jak Twój Anno
Pozdrawiam serdecznie.

fajnie bo przypadki chodzą po ludziach Cieszy mnie również fakt, że się czymś zainspirowałaś. Zapewniam, że przy odrobinie zaparcia i pracy stworzysz coś co będzie Ciebie cieszyło
ana_art 17:25, 05 maj 2014

Welka napisał(a)
Najczęściej cichaczem siedzę u Ciebie, bo z wrażenia brak mi słów na opisanie tak cudnego miejsca. I u Ciebie i u Madżenki jest wszystko ładnie poukładane, ale są też kolory, więc nie ma nudy i uwielbiam do Was zaglądać. A dziś jak znalazł na poprawę humoru po przymrozkach wróciłam do Twoich łanów tulipanów
Pozdrawiam
ojtam, ojtam nie siedź cichaczem Lubię zmiany i taki chciałam mieć ogród, nie lubię nudy, musi się zawsze cos dziać innego i fajnie że ktoś też tak odbiera mój ogród. On z jednej strony jest poukładany ale z drugiej jednak bałaganiarski, tzn nie 'linijkowy'
Margarete 17:40, 05 maj 2014

Super te łany tulipanów......ile razy ostatnio tu zaglądam, tyle razy nie mogę wyjść z zachwytu i kazde zdjęcie oglądam po kilka razy, malo tego pokazuje znajomym..............ostatnio w święto 1 Maja była u mnie ciocia z kuzynką, piłysmy kawke na tarasie i one wyrażłay sie bardzo pochlebnie o moich tulipanach..........byo mi miło ale zaraz zaciągnełam je do pokoju, do kompa i pokazywałam twoje łany tulipanów..........szczęki im opadły, obu na raz.
ana_art 19:53, 05 maj 2014

Margarete napisał(a)
Super te łany tulipanów......ile razy ostatnio tu zaglądam, tyle razy nie mogę wyjść z zachwytu i kazde zdjęcie oglądam po kilka razy, malo tego pokazuje znajomym..............ostatnio w święto 1 Maja była u mnie ciocia z kuzynką, piłysmy kawke na tarasie i one wyrażłay sie bardzo pochlebnie o moich tulipanach..........byo mi miło ale zaraz zaciągnełam je do pokoju, do kompa i pokazywałam twoje łany tulipanów..........szczęki im opadły, obu na raz.
o matko.... Małgosiu aż mi się głupio zrobiło ale i miło jednocześnie