Najczęściej cichaczem siedzę u Ciebie, bo z wrażenia brak mi słów na opisanie tak cudnego miejsca. I u Ciebie i u Madżenki jest wszystko ładnie poukładane, ale są też kolory, więc nie ma nudy i uwielbiam do Was zaglądać. A dziś jak znalazł na poprawę humoru po przymrozkach wróciłam do Twoich łanów tulipanów
Pozdrawiam
Witam.
Przypadkiem tutaj trafiłam i muszę przyznać, ze ogród robi wrażenie. Tulipany są moim ulubionymi kwiatami, masz je w każdym kolorze! Super... zanalazłam kolejną isnpirację do mojego ogrodu, który mam nadzieję, kiedyś będzie równie urokliwy jak Twój Anno
Pozdrawiam serdecznie.
fajnie bo przypadki chodzą po ludziach Cieszy mnie również fakt, że się czymś zainspirowałaś. Zapewniam, że przy odrobinie zaparcia i pracy stworzysz coś co będzie Ciebie cieszyło
ojtam, ojtam nie siedź cichaczem Lubię zmiany i taki chciałam mieć ogród, nie lubię nudy, musi się zawsze cos dziać innego i fajnie że ktoś też tak odbiera mój ogród. On z jednej strony jest poukładany ale z drugiej jednak bałaganiarski, tzn nie 'linijkowy'
Super te łany tulipanów......ile razy ostatnio tu zaglądam, tyle razy nie mogę wyjść z zachwytu i kazde zdjęcie oglądam po kilka razy, malo tego pokazuje znajomym..............ostatnio w święto 1 Maja była u mnie ciocia z kuzynką, piłysmy kawke na tarasie i one wyrażłay sie bardzo pochlebnie o moich tulipanach..........byo mi miło ale zaraz zaciągnełam je do pokoju, do kompa i pokazywałam twoje łany tulipanów..........szczęki im opadły, obu na raz.