Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Juzia 09:28, 18 maj 2014

ana_art napisał(a)

oj ile ja już razy próbowałam, na różne sposoby i telefonem i aparatem z ręki, ze statywu, w automacie z ustawieniami, nici, nigdy nie wyszło jak w realu. Z drugiej stron mnie to nie martwi bo na co dzień sobie widzę jak siedzę na kanapie

Zazdrość mnie zeżre hehe

Jag_58 10:40, 18 maj 2014

ana_art napisał(a)
Tak sobie dumam czy placu zabaw nie przestawić... Wzdłuż thuj

Ana myślę że to bardzo dobry pomysł ,tam masz bardzo ładna rabatę ,a mało ją widać ,przestawienie domków wymaga pracy ,ale efekt jest wart tego pozdrawiam niedzielnie czekam ,czekam
ana_art 10:50, 18 maj 2014

pierwotne postawienie placu zabaw było pokierowane tym by zasłonić widoczny w oddali garaż sąsiadów w którym hodowane są króliki... być może dosadzę tam drzewo by zasłonić ten nieszczęsny garaż , (rośnie tam już tulipanowiec i miłorząb )jak uda mi się przekonać M na tę przeprowadzkę
Madzenka 11:01, 18 maj 2014

Ania gdzie posadzisz szałwię purpurową? Bo ja koncepcji nie mam.
Idę poszukać w wizytówce Twoich astilbe, może zmienią lokalizację zaplanowaną przy zakupie....
Madzenka 11:06, 18 maj 2014

Nie znalazłam astilbe w wizytówce... Lecę do realizacji Dany
ana_art 11:11, 18 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Nie znalazłam astilbe w wizytówce... Lecę do realizacji Dany
ona u mnie jest na jodłowej kwitnie razem z ostróżkami.
szałwia idzie do donic
aleksandra_g 11:24, 18 maj 2014

też bym przeniosła ten plac zabaw
nicol21 14:48, 18 maj 2014

ana_art napisał(a)
Juzia specjalnie dla Ciebie zdjęcie poglądowe z okna bo siąpi, ale na fotach wcale to fajnie nie wygląda. Zależało mi na podświetleni drzew, później podświetlone są jeszcze trawy i hortki

a czy oświetlnie masz zrobione tak że wszystko zapala się na raz, czy może masz strefowe?

Fakt, na zdjęciach bez długiego naświetlenia [czyli musi być ze statywu, albo czegoś stałego] zwykle nocne klimaty średnio pokazują swoje piękno, wierzę że w realu jest bosko!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
bociek 19:12, 18 maj 2014

Wycielam wszystkie tulipki, ale lyso I wiesz co chyba bede jednak wykopywac, ale co ja tam mam przy Twoich tysiacach. Se moge wykopac te trzy na krzyz

Co do milorzeba to moj chyba w duzej czesci kaput Tam gdzie przemarzly paki mam wrazenie, ze obumieraja galazki Czas pokaze. Pokaz swojego

Buziam
ana_art 21:36, 18 maj 2014

bociek napisał(a)
Wycielam wszystkie tulipki, ale lyso I wiesz co chyba bede jednak wykopywac, ale co ja tam mam przy Twoich tysiacach. Se moge wykopac te trzy na krzyz

Co do milorzeba to moj chyba w duzej czesci kaput Tam gdzie przemarzly paki mam wrazenie, ze obumieraja galazki Czas pokaze. Pokaz swojego

Buziam
o ja dzisiaj wyciapałam swoje prawie wszystkie tulipany, wyszło 4 worki 120 litrowe... w tygodniu część wykopie ale tylko i wyłącznie dlatego by zrobić miejsce na jesień. Niestety doszłam do wniosku, że pełne tulipany nawet wykopywanie nie zakwitają ponownie, mam też problem z liliokształtnymi, poza tymi pomarańczowymi. Białe to praktycznie nie kwitną ponownie...
jutro zrobię dla miłorzęba