Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

malkul 10:31, 08 lip 2014

Akurat mam glinę chesz?
Iwk4 19:51, 08 lip 2014

ana_art napisał(a)

Noi wyszło, ze się nie znam. A już na pewno na modzie ogrodowej. Do mnie nie do końca przemówiła ta kompozycja, gdy ją pierwszy raz zobaczyłam, terazpodoba mi się coraz bardziej. Dziś dopiero Ana przeczytałam u Zielonej, co to jest CHFS i nawet znalazłam link do Robaczka do zdjęć z CHFS 2014 i wyszło na to, że masz najmodnięjszą rabatkę w tym sezonie. Biję się w piersi i pokornie przepraszam, że się nie znam... Ale postaram się być już na bieząco, choć na O to jest niemozliwe. Oto, co znalazłam u Robaczka: https://farm4.staticflickr.com/3827/14090409370_994cc7d4f5_b.jpg
Iwk4 19:59, 08 lip 2014

A tu jeszcze wkleję link do zdjęć Robaczka z CHFS 2014, właśnie oglądam z zachwytem http://www.forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/33-moj-ogrod/949-ogrodek-robaczka?start=828, potem pooglądam strony Danusi: https://www.ogrodowisko.pl/forum/search?utf8=%E2%9C%93&q=chelsea&search_in=topics&commit=Szukaj
AlKa 21:23, 08 lip 2014

I wszystko jasne całe O. szuka tojeści, którą ktoś wykupił. Podejrzana jest Madżenka i Anita i Marta i inni. A tu Anet cichaczem komponuje rabatkę. I co... Wyszło szydło z worka Poszukiwana tojeść namierzona
Ja też zapisuje się w kolejce po nasionka, czy co to tam będzie i obiecuję doszkolić się w kwestii siania, co by nie wyszło jak z werbeną
Madzenka 22:43, 08 lip 2014

ana_art napisał(a)
ha czy będzie dobrze to się okaże zdarza mi się mierzyć buty są idealne, kupuję zakładam i już idealne nie są...
zobacz idealny ogródek Danusi czy Marzenki jest zmieniany bo im coś nie gra... jedno jest pewne teraz podoba mi się bardziej niż poprzednio, co wcale nie znaczy, że zemrę z tym widokiem
muszę przywieźć rurki do nawadniania, dorobić parę pentelek, położyc agro w miejscu kamyków, położyć ecobordy by oddzielić kamyk, wysypać kamyk i będę focić całość. Na razie ten obraz mam w głowie... zobaczymy

edit.
na razie podoba mi się tojeść i stipa ale jak będzie z ich żywotnością to się okaże mam jeszcze w głowie obraz wysokich stożków (bo kiedyś urosną)a w nich kosmosy różowe, albo niskie trawki lub hosty stillo.

Jakże czuję się wyróżniona
To zmienianie jest właśnie najfajniejsze w ogrodzie. To jak zmienianie szpilek na każdy sezon.w tym roku podobają mi sie biale z granatowymi obcasami i czerwonymi piętami, rok temu obowiązkowo beżowe, a za rok? Kto wie?
twoja tojeść w stipie jest zachwycająca. Lecę czytać dalej
Madzenka 22:53, 08 lip 2014

O widzę źe różanka powstaje, gorąco jej kibucuję!! Ania ja się nie znam ale na mojej liście chciejstw są :
Granny - niska, kwitnie całe lato, okrywowa, inna nazwa Faun
Róża Comte de Chambord (Robert Moreau 1863)
Shafira asma. -niemal biala
Kurfürstin Sophie - moje chciejstwo najwieksze
Claire marshal
Englands rose

Czy mam dalej wymieniac?,
A jaki kolor?
Bo z ciemniejszych to zupełnie inne
Jak przestudiuję wszystkie wątki różane zimą i porobię nitatki to mogę doradzac. Jesienią trzeba bedzie robić kolejne zakupy
ana_art 23:51, 08 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
A tu jeszcze wkleję link do zdjęć Robaczka z CHFS 2014, właśnie oglądam z zachwytem http://www.forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/33-moj-ogrod/949-ogrodek-robaczka?start=828, potem pooglądam strony Danusi: https://www.ogrodowisko.pl/forum/search?utf8=%E2%9C%93&q=chelsea&search_in=topics&commit=Szukaj

Iwonko relację Robaczka z CHFS to ja mam przestudiowaną kilka razy Opisy i zdjęcia boskie!!!!
ana_art 23:52, 08 lip 2014

AlKa napisał(a)
I wszystko jasne całe O. szuka tojeści, którą ktoś wykupił. Podejrzana jest Madżenka i Anita i Marta i inni. A tu Anet cichaczem komponuje rabatkę. I co... Wyszło szydło z worka Poszukiwana tojeść namierzona
Ja też zapisuje się w kolejce po nasionka, czy co to tam będzie i obiecuję doszkolić się w kwestii siania, co by nie wyszło jak z werbeną
hahahah
nieskromnie mówiąc to miałam tojeść jako druga na O zaraz po Marcie
ana_art 23:55, 08 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
O widzę źe różanka powstaje, gorąco jej kibucuję!! Ania ja się nie znam ale na mojej liście chciejstw są :
Granny - niska, kwitnie całe lato, okrywowa, inna nazwa Faun
Róża Comte de Chambord (Robert Moreau 1863)
Shafira asma. -niemal biala
Kurfürstin Sophie - moje chciejstwo najwieksze
Claire marshal
Englands rose

Czy mam dalej wymieniac?,
A jaki kolor?
Bo z ciemniejszych to zupełnie inne
Jak przestudiuję wszystkie wątki różane zimą i porobię nitatki to mogę doradzac. Jesienią trzeba bedzie robić kolejne zakupy

muszę przestudiować...
kolor? oczywiście odcienie różu to mój ulubiony kolor w ogrodzie 'od zawsze' czyli od 3 lat
mira 23:59, 08 lip 2014

ana_art napisał(a)
taką samą tojeść w Warszawie widziałam po 24,90, a Marta w Poznaniu mniejsze sadzonki po 7zł kupowała trzmielinę u siebie też kupowałam po 4 czy 5zł
Na tę chwilę prawdopodobnie tojeści ciemnopurpurowej nigdzie nie można dostać...

Mam i ja kupiłam u Szmitów gdzie mnie zawiało - cudnie posadziłaś i pieknie to wygląda - ja chcę w cieniu i nie moge znaleźć opisu jakich wymaga warunków świetlnych wiesz może ?