Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 00:01, 09 lip 2014

mira napisał(a)

Mam i ja kupiłam u Szmitów gdzie mnie zawiało - cudnie posadziłaś i pieknie to wygląda - ja chcę w cieniu i nie moge znaleźć opisu jakich wymaga warunków świetlnych wiesz może ?
wstyd przyznać ale nie mam pojęcia...
ana_art 00:01, 09 lip 2014

mira napisał(a)

Mam i ja kupiłam u Szmitów gdzie mnie zawiało - cudnie posadziłaś i pieknie to wygląda - ja chcę w cieniu i nie moge znaleźć opisu jakich wymaga warunków świetlnych wiesz może ?
wstyd przyznać ale nie mam pojęcia...
Iwk4 00:52, 09 lip 2014

ana_art napisał(a)

Iwonko relację Robaczka z CHFS to ja mam przestudiowaną kilka razy Opisy i zdjęcia boskie!!!!

Aniu, nie wątpię. Link w euforii czytania wstawiłam, krótko po tym, jak odkryłam co, gdzie, kiedy i jak. Chwilę wcześniej musiałam edukować się ze skrotu CHFS. Laik ze mnie ogrodowy. Proszę więc o wybaczenie. To tak, jakby dziecko zabrać do krainy zabawek. Pozdrawiam cię serdecznie
edytowalam ortografie poprawic
Madzenka 19:16, 09 lip 2014

Ania to oprócz koloru i miejsca podadzenia jeszcze prosze o info jaki mają mieć wzrost te róze. Z całego serca polecam austinki jesli takie do 1,5 m - Gertrude Jekyll, James Galeway, Alan Titmarch, Heritage , Princess Alexandra of Kent, Shropshire Lad

Przepraszam za błędy w nazwach ale nazwy są masakryczne....
aga_szsz 08:47, 10 lip 2014

Zawijaskowa wyszła zjawiskowo
Pszczelarnia 10:20, 10 lip 2014

Oglądam polecane u Ciebie na wątku róże. Ale nas zaróżówiło. Heidetraum - wiesz jaki ma kolor w rzeczywistości?
ana_art 10:28, 10 lip 2014

Pszczelarnia napisał(a)

Oglądam polecane u Ciebie na wątku róże. Ale nas zaróżówiło. Heidetraum - wiesz jaki ma kolor w rzeczywistości?
ze zdjęć u Robaczka wnioskuje ze taki intensywny róż, nie widziałam ich na żywo ale zastanawiam się nad nimi. Myśle ze w połączeniu z jasniejszymi i wyższymi będą u mnie ciekawie wyglądały przy cisach
ana_art 10:39, 10 lip 2014

Siedzę sobie wlasnie w parku w Rzgowie(chyba to centrum miasta)kilka dużych drzew, ładne ławeczki dwie fontanny, kilka alejek a jak miło... W odróżnieniu od Łomży gdzie w centrum zlikwidowali stara fontannę, wycięli drzewa, zlikwidowali park a w zamian całość wyłożyli czerwono-szarą kostką... I utwierdzam sie w przekonaniu ze głupota ludzka nie zna granic...
Iwk4 11:55, 10 lip 2014

Aniu, urlopujesz, czy służbowo?
ana_art 11:59, 10 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
Aniu, urlopujesz, czy służbowo?
służbowo mam tu spotkanie