Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

popcorn 17:15, 12 sie 2014

jesuu jak walka o trawnik tak ma wyglądać.. to strasznie ciężka praca! To chyba ja wolę mój krzywy chwastownik - ściąć co jakiś czas i tyle Żartuję, na wiosnę zakładamy na nowo i będę walczyć...
pięknie jestm a trawnik wróci do siebie!!!

buziam!!
nicol21 21:23, 12 sie 2014

ana_art napisał(a)

tak to pinki whinky... bo chyba że vanilki a ja o tym nie wiem

No nie, jeśli wy jesteście skonfudowane to ja już biedna zaczynam wątpić w to co ja mam.....
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ana_art 21:36, 12 sie 2014

nicol21 napisał(a)

No nie, jeśli wy jesteście skonfudowane to ja już biedna zaczynam wątpić w to co ja mam.....
hihihi ja tam pewna jestem
ana_art 21:38, 12 sie 2014

popcarol napisał(a)
jesuu jak walka o trawnik tak ma wyglądać.. to strasznie ciężka praca! To chyba ja wolę mój krzywy chwastownik - ściąć co jakiś czas i tyle Żartuję, na wiosnę zakładamy na nowo i będę walczyć...
pięknie jestm a trawnik wróci do siebie!!!

buziam!!

Karola nie głupi powiedział, że trawnik to najtrudniejsza 'rabata' Nie można się poddawać
ana_art 21:44, 12 sie 2014

ewelina_suska napisał(a)
Witaj Anetko

Założyłam tu konto specjalnie dla Twego ogrodu, od kilku tygodniu przeglądałam i czytałam Twój wątek od początku aż do dziś Piękny masz ogród, tak cudownie zmienił sie w czasie tych 3 lat... Niesamowite widoki z tarasu i z okna w kuchni. Ja niestety nie mam możliwości na taki ogród, ale uwielbiam oglądać je u innych i mam nadzieję, że kiedyś również będzie mnie stać na dom z dużym ogrodem, dlatego już teraz szukam inspiracji . Mam nadzieję, że nie przeszkodzę Ci, jeśli kiedyś po południu zawitam pod Twoim domem, aby z bliska przyjrzeć się pięknym hortensjom, różom kompozycjom w donicach... Dodam tylko, ze mieszkam w Łomży Pozdrawiam serdecznie wytrwałą i pracowitą ogrodniczkę
P.S. Ogrodowisko przegladam od bardzo dawna i gdy na mapie znalazłam tak piękny ogród w Łomży to od razu pomyślałam, że muszę go kiedyś zobaczyć

Ewelina

no proszę miło mi bardzo i dziwnie jednocześnie. Ani mój dom ani ogród nie jest duży, ale sprawia mi wielką satysfakcję. Wielki szacun za to, że przeczytałaś mój wątek... zastanawiam się jak i dlaczego trafiłaś na ogrodowisko? Oczywiście jeśli będziesz miała ochotę zobaczyć ogród zapraszam
ana_art 22:00, 12 sie 2014

ana_art 22:12, 12 sie 2014

ana_art 22:28, 12 sie 2014

AlKa 22:29, 12 sie 2014

Pięknie i trawniczek wygląda całkiem dobrze. Super ta limonkowa hosta pod brzozami.
ana_art 22:42, 12 sie 2014